MEDIA

#paizeidynata ο Sport24 Radio και στο πρώτο φετινό clasico!

#paizeidynata ο Sport24 Radio και στο πρώτο φετινό clasico!
INTIME SPORTS

Πώς θα καλυφθεί, στους 103,3 στα FM αλλά και στο sport24radio.gr, το πρώτο φετινό clasico για την Basket League που διεξάγεται τη Δευτέρα.

Οι μνήμες από τον πρόσφατο προημιτελικό στο Κύπελλο είναι ακόμα νωπές. Πριν συμπληρωθούν καλά καλά δύο εβδομάδες αγωνιστικών υποχρεώσεων Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι.

To πρώτο φετινό clasico για την Basket League διεξάγεται αύριο, Δευτέρα στις 20:30 στο ΟΑΚΑ και ο Sport24 Radio θα είναι, φυσικά, εκεί! Στην περιγραφή αλλά και το ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Σωτήρης Γεωργίου και Στέφανος Τριαντάφυλλος, μεταδίδοντας ό,τι συμβαίνει από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για τους 103,3!

Τηλεοπτικά, μεταδίδεται live από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ των Χρήστου Καούρη και Σπύρου Δημολίτσα.

Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η δράση δεν σταματά στον Sport24 Radio 103,3 και θυμηθείτε το πρόγραμμα μεταδόσεων της Κυριακής.

Η Δευτέρα όμως έχει Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο. Συντονιστείτε στον Sport24 Radio 103,3 αλλά και στο sport24radio.gr για να ακούσετε τον αγώνα των "πράσινων" με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή Μπάμπη Τσιμπίδα. Το ματς ξεκινά στις 17:15. Και μεταδίδεται στα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου.

Από τις 16:45 θα ξεκινήσει το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή ως pre game του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει αμέσως μετά με όλο το ρεπορτάζ από το παιχνίδι και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ