Η θέση του OTE TV για τη ματαίωση του κυπέλλου - Media - SPORT 24
MEDIA

Η θέση του OTE TV για τη ματαίωση του κυπέλλου

Η θέση του OTE TV για τη ματαίωση του κυπέλλου

Ο Νίκος Μποζιονέλος καταγράφει την πρώτη αντίδραση από τον ΟΤΕ TV για την απόφαση της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να προχωρήσει στη διακοπή της διεξαγωγής του υπόλοιπου Κυπέλλου Ελλάδας έχει παράπλευρες… συνέπειες. Και τηλεοπτικά, προφανώς!

Υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο με τον ΟΤΕ που εκπνέει φέτος και ήδη, η ΕΠΟ (ως διοργανώτρια του Κυπέλλου) και ο OTE TV ως τηλεοπτικός φορέας, έχουν ανανεώσει και για την τριετία 2016-19.

«Όπως σε κάθε τηλεοπτικό συμβόλαιο, υπάρχουν ρήτρες. Και οι ρήτρες αυτές θα εφαρμοστούν!» διαμηνύουν από το συνδρομητικό που βλέπουν, αν ισχύσει η απόφαση, να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για ένα εμπορικό τελικό, όπως θα ήταν σε περίπτωση Ολυμπιακού – ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν είναι υποχρεωτική η μετάδοση "σημαντικών αθλητικών γεγονότων" από ελεύθερα κανάλια, εξ ου και ο τελικός του Κύπελλο Ελλάδος θα έπαιζε φέτος μόνο και αποκλειστικά από τον OTE TV.

Στο Μαρούσι παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, άνθρωποι της οποίας προφανώς και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα….

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
WORKOUT

WORKOUT

Η προπόνηση που έκανε ήρωα τον Μπεν Άφλεκ

Η Ινδονησιακή τεχνική Pencak Silat συνδυασμένη με βάρη φτιάχνει σώμα - υπερπαραγωγή.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

5 φόβοι που όλοι οι άντρες αντιμετωπίζουν στη ζωή τους

Ο στρατός, η τριχόπτωση και όλα εκείνα που βλέπει ο μέσος άντρας σαν εφιάλτες στον ύπνο του.

AIRBNB

AIRBNB

Οι πιο περιζήτητες γειτονιές του κόσμου. Κι ανάμεσα τους μια ελληνική

Τι καλύτερο από το να μένεις σε μία όμορφη πόλη; Το να μένεις στην ωραιότερη γωνιά της! Δείτε ποια ελληνική γειτονιά είναι στις πιο περιζήτητες της Airbnb (Pics)

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24