MEDIA

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÅÓÉ(Á) ÊÏÕÔÑÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÅÓÉ(Á) ÊÏÕÔÑÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League συνεχίζεται και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD απ' το COSMOTE SPORT 2HD!

Η πορεία του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League συνεχίζεται και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Μπαρτσελόνα, την Τρίτη 31/10, στις 21.45, με τα φώτα να στρέφονται στην μεγάλη επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το COSMOTE SPORT 2HD θα καλύψει όλες τις εξελίξεις πριν και μετά τη σπουδαία αναμέτρηση, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Η τέταρτη ημέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT από τις 18.00, με τις αναμετρήσεις των «νέων» για το UEFA Youth League και το ματς Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 7HD). Μετά την τρίτη αγωνιστική, οι “μπλαουγκράνα” ηγούνται της κατάταξης με 9 βαθμούς, καθώς έχουν μόνο νίκες. Η Σπόρτινγκ έχει 4 βαθμούς, η Γιουβέντους 3 και ο Ολυμπιακός 1.

Στις 20.00, ξεκινά στο COSMOTE SPORT 2HD η εκπομπή “UEFA Champions League Show”, μέσω της οποίας θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το “Γ. Καραϊσκάκης”. Εκεί θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι, που θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής, ενώ οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Δημήτρης Ξαρλής θα μας μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.45 και μετά το τέλος θα παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ο όμιλος του Ολυμπιακού (4ος)

Παιχνίδι

Κανάλι

Ώρα

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

COSMOTE SPORT2HD

21.45

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους

COSMOTE SPORT3HD

21.45

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μπαρτσελόνα 9, Γιουβέντους 6, Σπόρτινγκ 3, Ολυμπιακός 0.

Ανάμεσα στα ματς της Τρίτης 31/10, που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, είναι το παιχνίδι της μέχρι στιγμής αήττητης Παρί Σεν Ζερμέν, με την ουραγό του 2ου ομίλου, Άντερλεχτ, αλλά και το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου, Ρόμα- Τσέλσι. Στο πρόγραμμα, ανήκει επίσης η μάχη των Ατλέτικο Μαδρίτης-Γκάραμπαγκ, με τους Ισπανούς να παίζουν το τελευταίο “χαρτί” πρόκρισης.

Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τρίτης 31/10:

Παιχνίδι

Όμιλος

Κανάλι

Ώρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα

1ος

COSMOTE SPORT5HD

21.45

Σέλτικ-Μπάγερν Μονάχου

2ος

COSMOTE SPORT6HD

21.45

Παρί Σεν Ζερμέν-Άντερλεχτ

2ος

COSMOTE SPORT7HD

21.45

Ρόμα-Τσέλσι

3ος

COSMOTE SPORT4HD

21.45

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γκάραμπαγκ

3ος

COSMOTE SPORT8HD

21.45

BAΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:

1ος Όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9, Βασιλεία 6, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3, Μπενφίκα 0.

2ος Όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν 9, Μπάγερν Μονάχου 6, Σέλτικ 3, Άντερλεχτ 0.

3ος Όμιλος: Τσέλσι 7, Ρόμα 5, Ατλέτικο Μαδρίτης 2, Γκάραμπαγκ 1.

Στις επιλογές της Τετάρτης 1/11, υπάρχει ο αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του 8ου ομίλου. Η Τότεναμ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, δυο εβδομάδες μετά το 1-1 στο “Μπερναμπέου”. Το αήττητο της Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμαστεί στη Νάπολι (στον 6ο όμιλο), στη συνάντηση των δυο πιο παραγωγικών επιθετικών γραμμών για φέτος, ενώ η Λειψία με την Πόρτο αναμένεται να παλέψουν για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 7ου γκρουπ. Η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, στην προσπάθειά της να πετύχει την πρόκριση.

Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτη 1/11:

Παιχνίδι

Όμιλος

Κανάλι

Ώρα

Λίβερπουλ-Μάριμπορ

5ος

COSMOTE SPORT5HD

21.45

Σεβίλη-Σπαρτάκ Μόσχας

5ος

COSMOTE SPORT7HD

21.45

Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι

6ος

COSMOTE SPORT3HD

21.45

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Φέγενορντ

6ος

COSMOTE SPORT8HD

21.45

Μπεσίκτας-Μονακό

7ος

COSMOTE SPORT1HD

19.00

Πόρτο-Λειψία

7ος

COSMOTE SPORT6HD

21.45

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης

8ος

COSMOTE SPORT2HD

21.45

Ντόρτμουντ-ΑΠΟΕΛ

8ος

COSMOTE SPORT2HD

21.45

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:

5ος Όμιλος: Λίβερπουλ 5, Σπαρτάκ Μόσχας 5, Σεβίλη 4, Μάριμπορ 1.

6ος Όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι 9, Σαχτάρ Ντόνετσκ 6, Νάπολι 3, Φέγενορντ 0.

7ος Όμιλος: Μπεσίκτας 9, Λειψία 4, Πόρτο 3, Μονακό 1.

8ος Όμιλος: Τότεναμ 7, Ρεάλ Μαδρίτης 7, Ντόρτμουντ 1, ΑΠΟΕΛ 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ