MEDIA

Ολοκληρώθηκαν με ρεκόρ συμμετοχών οι Δημοπρασίες Αγάπης 2017

Ολοκληρώθηκαν με ρεκόρ συμμετοχών οι Δημοπρασίες Αγάπης 2017

Η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία "Follow me now" πραγματοποίησαν για έκτη χρονιά τις "Δημοπρασίες Αγάπης" κάνοντας μία κίνηση φροντίδας, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι δημοπρασίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, μέσω του site dimoprasiesagapis.gr και του Sport24 Radio 103.3 και διήρκεσαν συνολικά μία εβδομάδα (20-24/3/2017).

Στο διάστημα αυτό δημοπρατήθηκαν συνολικά 40 προϊόντα (συλλεκτικές φανέλες από όλες τις μεγάλες ομάδες, προσωπικά αντικείμενα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και αντικείμενα "φετίχ" από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες) και με τη στήριξη του κόσμου συγκεντρώθηκε το ποσό των 12.000€. Τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν εξολοκλήρου στο σύλλογο " Φροντίδα " για την ενημέρωση και συμπαράσταση ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

O SPORT24 RADIO 103,3 ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής παίζοντας και αυτή τη χρονιά καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη της ενέργειας, η οποία προωθήθηκε ωστόσο έντονα και τα 2 αθλητικά brands της 24MEDIA, το Sport24.gr & το Contra.gr.

Ο Γρηγόρης Μπάτης, Content Manager της 24MEDIA δήλωσε: " Οι Δημοπρασίες Αγάπης έχουν καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κόσμου ως μία σπουδαία κίνηση προσφοράς κι αυτό αποτυπώθηκε και το 2017 από τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση. Η εν λόγω επιτυχία και η συμμετοχή των αναγνωστών και των ακροατών του δικτύου της 24MEDIA, μας προσφέρει ανείπωτη χαρά και αποδεικνύει πως σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αρκεί μία αφορμή για να αφυπνίσει στο κοινό αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συμμετείχαν προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ανέλπιστα μεγάλο ποσό στο σύλλογο "Φροντίδα" καθώς και όλους όσους προσέφεραν αντικείμενα για αυτό το σκοπό. Το κίνητρο της προσφοράς προς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είναι για όλους εμάς στην 24MEDIA, πάνω απ' οτιδήποτε άλλο".

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @ nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag # s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ