MEDIA

Ολοήμερο φεστιβάλ για όλους τους εργαζόμενους της WIND

Ολοήμερο φεστιβάλ για όλους τους εργαζόμενους της WIND

Με μήνυμα «Δείχνουμε όλα όσα είμαστε» βρέθηκαν εκτός γραφείου, έγιναν μια μεγάλη παρέα και απόλαυσαν μια ξεχωριστή Κυριακή στη φύση, στο 1ο ευWIND Festival.

Ο λόγος, για περισσότερους από 1.200 συμμετέχοντες, εργαζόμενους και φίλους της WIND, οι οποίοι βρέθηκαν λίγο έξω από την πόλη, στις εγκαταστάσεις του Sports Village Athitaki, στο Γραμματικό.

«Ήταν μια γεμάτη ημέρα με πολλή ενέργεια, ζωντάνια και χαμόγελα, αφιερωμένη σε όλους εμάς, τους ανθρώπους της WIND, τους φίλους και τις οικογένειες μας. Αφορμή ήταν η κορύφωση μιας επιτυχημένης σεζόν του προγράμματος υγείας και ευεξίας για τους εργαζόμενους, το ευWIND, που συμπλήρωσε ένα χρόνο. Το φεστιβάλ είχε πολλές όμορφες στιγμές εθελοντισμού, αθλητισμού και άλλων ευ δραστηριοτήτων, και μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων, μια ευκαιρία για αποφόρτιση, ψυχαγωγία και άθληση. Καλωσορίσαμε με την καλύτερη διάθεση, μία ακόμη καλύτερη σεζόν για το ευWIND» ανέφερε η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Το ευWIND είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους εργαζόμενους της WIND, με κύριο μέλημα τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που οι ίδιοι έχουν προτείνει. Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2016 και περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο yoga, αυτοάμυνα, ακαδημία Γονέων WIND, αντικαπνιστικά sessions και την ευWIND Band, στις οποίες έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι.

Ως πρόγραμμα εντάσσεται στις πολυάριθμες δράσεις ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που υλοποιεί η WIND, με έμφαση την επένδυση στους ανθρώπους της, ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα.

Ο πρώτος χρόνος του ευWIND, γιορτάστηκε με το ολοήμερο ευWIND Festival στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ των πρωταθλημάτων της εταιρίας, sessions yoga και αυτοάμυνας αλλά και το συναρπαστικό live της ευWIND Band, του συγκροτήματος των εργαζομένων της WIND.

Οι εργαζόμενοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στην τοξοβολία, το beach volley, το ping pong αλλά και να απολαύσουν μια βόλτα με ποδήλατο στη φύση. Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν τον καλό καιρό, συμμετείχαν σε εντυπωσιακά παιχνίδια, όπως flying fox, αναρρίχηση, bungee trampolines, segway robbins και φουσκωτές μπάλες ισορροπίας και φυσικά δεν παρέλειψαν τις βουτιές στην πισίνα.

Η ημέρα κορυφώθηκε με τη στιγμή των βραβεύσεων, όπου η Διοικητική Ομάδα της εταιρείας τίμησε τους Εθελοντές, καθώς και όσους διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα και τα τουρνουά.

Μουσικά, πέρα από το 1 και πολύ επιτυχημένο live της ευWIND Band, την εκδήλωση πλαισίωνε ο rock n roll ήχος από τους Johnny Vavoura & the Cadillacs με την λαμπερή Εύα Τσάχρα, ενώ παρουσιαστής της μεγάλης ημέρας ήταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ