MEDIA

Ολοένα και καλύτερα ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θετικά νέα προκύπτουν απ' την κατάσταση της υγείας του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, καθώς βγήκε απ' την εντατική, δύο εβδομάδες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Βγήκε από την εντατική ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης. O πολύπειρος δημοσιογράφος, που υπέστη ανακοπή καρδιάς στις 3 Μαρτίου, είναι πλέον εκτός ΜΕΘ του "Ερρίκος Ντυνάν" και η υγεία του ολοένα και καλυτερεύει.

Γεννημένος στις 25 Μαρτίου 1941. Το πάθος για τον αθλητισμό το μπολιάστηκε από τον πατέρα του Αλέξανδρο, διοικητικό παράγοντα του Απόλλωνα. Το άλλο πάθος, για τη δημοσιογραφία ήλθε από μία βραβευμένη εργασία, στο γυμνάσιο, για την εξορία του Μακάριου. ΡΕχει τιμηθεί από τον ΠΣΑΤ δια χειρός Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και έχει πάρει το βραβείο Μπότση, ως ο καλύτερος συντάκτης της χρονιάς. Εργάστηκε στο "Φως των Σπορ" από παιδάκι έως το 2017 και επί 58 σερί χρόνια (!) έγραφε καθημερινά τη στήλη "Α-Ω" που του είχε εμπιστευτεί ο αείμνηστος Θόδωρος Νικολαΐδης.

Παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες του και στην Απογευματινή, όπου (κατά δήλωσή του) απεκόμισε πάρα πολλά από τους Χρήστο Πασαλάρη, Χάρη Λυμπερόπουλο, διευθυντή του στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας, και Ανδρέα Μπόμη.

Με τις ευχές μας, γρήγορα ξανά σπίτι και υγιής!

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ