MEDIA

Οι τελικοί του Ολυμπιακού στο CEV Challenge Cup αποκλειστικά στην COSMOTE TV

VOLLEY LEAGUE /  ÏÓÖÐ - ÊÇÖÉÓÉÁ.  (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÇÖÉÓÉÁ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Οι σπουδαίοι τελικοί του γυναικείου και ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού στο CEV Challenge Cup αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Τα γυναικεία και ανδρικά τμήματα βόλεϊ του Ολυμπιακού μάχονται για την κατάκτηση της κορυφής του CEV Challenge Cup και οι φαν του αθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους 4 τελικούς της διοργάνωσης ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος κατάφεραν για δεύτερη συνεχή χρονιά να φτάσουν στον τελικό και ευελπιστούν πως φέτος θα καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης, έχοντας πάλι ως αντίπαλο την τουρκική Μπούρσα που πέρυσι σήκωσε το τρόπαιο. Ο πρώτος τελικός διεξάγεται τη Μ. Τετάρτη στο “Μ. Μερκούρη” (18.30, COSMOTE SPORT 7HD).

Η πρώτη σύνδεση με την έδρα των "ερυθρολεύκων" θα γίνει στις 18.00, μέσω της pregame εκπομπής, με καλεσμένο τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα των "ερυθρολεύκων", Γιάννη Φάκα. Εκεί θα βρίσκονται ο Κώστας Ψάρρας για την παρουσίαση και η Αριάνα Παπαγιάννη, για όλο το ρεπορτάζ. Με τη λήξη του παιχνιδιού, οι συνδρομητές παραμένουν στο κανάλι, για την postgame εκπομπή με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την ίδια ημέρα στις 21.00, τη "σκυτάλη" παίρνει το αντρικό τμήμα βόλεϊ των ερυθρολεύκων, που αντιμετωπίζει στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, τη Ραβένα (COSMOTE SPORT 6HD).Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στην Ιταλία, Στέφανος Αβραμίδης και Βιδιάνος Ρούσσος θα μεταφέρουν το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια θα μεταδώσουν τη μεγάλη αναμέτρηση. Με τη λήξη, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν στο COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD, τις δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ