MEDIA

Οι ρεβάνς των "16" του Champions League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

A man cleans the logo of UEFA Champions League before the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
A man cleans the logo of UEFA Champions League before the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

H 2 αγωνιστική της φάσης των "16" του UEFA Champions League ξεκινά και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις 4 πρώτες αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας.

H 2 αγωνιστική της φάσης των «16» του UEFA Champions League ξεκινά και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τις 4 πρώτες αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας.

Την Τρίτη 6/3, στις 21.45 διεξάγονται τα δυο πρώτα ματς, με τις Λίβερπουλ και Πόρτο να συναντιούνται στη έδρα των «κόκκινων», οι οποίοι προέρχονται από νίκη 5-0 επί των Πορτογάλων στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση (COSMOTE SPORT 1HD).

Την ίδια ώρα, στο COSMOTE SPORT 2HD ξεκινά το Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν τον πρώτο λόγο, έπειτα από τη νίκη (3-1) στο “Santiago Bernabéu”. Στο Παρίσι θα βρίσκεται ο απεσταλμένος της COSMOTE TV, Στέφανος Αβραμίδης για να μεταδώσει τις τελευταίες εξελίξεις, μέσω της πρώτης σύνδεσης που θα γίνει στις 20.00, με την εκπομπή “UEFA Champions League Show” με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο.

Στην εκπομπή οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν πλήρες ρεπορτάζ, ενδιαφέροντα θέματα για τους αγώνες της ημέρας, βίντεο από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και συνεντεύξεις παικτών, πριν τη σέντρα. Με τη λήξη των παιχνιδιών η εκπομπή επιστρέφει με όλο το ρεπορτάζ από το Παρίσι, εκτενή highlights και όλο τον απόηχο από τα Social Media.

Την Τετάρτη 7/3 η δράση ξεκινά στις 21.45 με το πρώτο ζευγάρι να είναι το Μάντσεστερ Σίτι-Βασιλεία (COSMOTE SPORT 1HD). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφυγε από το πρώτο ματς, στην Ελβετία με σκορ (4-0) που ουσιαστικά την έβαλε στους “8” της διοργάνωσης. Η εκπομπή “UEFA Champions League Show”, θα ξεκινήσει στις 20.00 (COSMOTE SPORT 2HD) παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και συνεντεύξεις, πριν την έναρξη των παιχνιδιών.

Το άλλο ματς της ημέρας διεξάγεται ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γιουβέντους (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Η μεταξύ τους ισοπαλία στο πρώτο ματς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα “ανοιχτά” για τη συνέχεια. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, η εκπομπή “UEFA Champions League Show”, επανέρχεται για τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες της ημέρας, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ