MEDIA

Οι προτάσεις άργησαν… τρία χρόνια!

Οι προτάσεις άργησαν… τρία χρόνια!

Οι εισηγήσεις των Deloitte και PwC για τη Super League ήταν ίδιες με τις προ… τετραμήνου από πλευράς Nova.

Τρεις ήταν οι προτάσεις που έκαναν οι εταιρείες Deloitte και PwC για να γίνει ανταγωνιστική η Super League, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr . Η πρώτη αφορά σε πρωτάθλημα 16 ομάδων και οι άλλες δύο σε 14 ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι ανάλογη εισήγηση είχε καταθέσει, στον συνεταιρισμό, από τον Ιούλιο η Nova, με γραπτές προτάσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στις προτάσεις αυτές συμπεριλαμβανόταν η μείωση ομάδων, η ανάδειξη πρωταθλητή από τα play offs και άλλα (όπως αυστηρότερος οικονομικός έλεγχος στις ΠΑΕ και «φρένο» στις δηλώσεις για το πρωτάθλημα και τη διαιτησία), οι οποίες όμως δεν απαντήθηκαν… ποτέ από τη Super League.

Από Super League σφύριξαν αδιάφορα τότε και προτίμησαν να λειτουργήσουν παρελκυστικά αναθέτοντας τη μελέτη (που είχε υποσχεθεί να πραγματοποιήσει… τρία χρόνια πριν!). Μια μελέτη που όμως δεν τυγχάνει δεσμευτική διότι δεν υπάρχει συμφωνία των μελών της Super League για την εφαρμογή των εισηγήσεων. Είναι απλά συμβουλευτική για ένα πρωτάθλημα που είχε ήδη δύο διακοπές στη «ροή» του»…

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ