MEDIA

Οι μπασκετικές ρεβάνς σε Nova και ΕΡΤ3

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÏÍÁÊÏ
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÏÍÁÊÏ EUROKINISSI SPORTS

Βιλερμπάν – Άρης, Μονακό – ΑΕΚ και Τενερίφη – ΠΑΟΚ στις οθόνες. Με Γκόρντον Χέιγουορντ και Νίκολα Γιόκιτς απόψε το «Pick & Roll». Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

O δρόμος για την πρόκριση των τριών ελληνικών ομάδων για τους «8» του Basketball Champions League περνάει από τα αθλητικά κανάλια της Nova αλλά και τη δημόσια τηλεόραση. Απόψε στις 21:30 μεταδίδεται από το Novasports 2 το Βιλερμπάν – Άρης σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, νωρίτερα (19:00) θα δούμε το Μπάνβιτ – Όλντενμπουργκ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Αύριο, Τετάρτη στις 21:30 μεταδίδεται η ρεβάνς Μονακό – ΑΕΚ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, νωρίτερα προβάλλεται το Μπεσίκτας – Πίναρ Καρσίγιακα (στις 19:00 από το Novasports 2 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου). Το Τενερίφη - ΠΑΟΚ μεταδίδει live στις 21:30 η ΕΡΤ3, ματς που θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση στις 00:30 από το Novasports 3.

Γκόρντον Χέιγουορντ και Νίκολα Γιόκιτς απόψε στο «Pick & Roll»

Το «Pick & Roll» απόψε Τρίτη 7/3 στις 20:00 στο Cosmote Sport 4 προσφέρει λίγη ακόμα από τη λάμψη του All Star Weekend που διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη, με θέματα που αφορούν και στην Ελλάδα. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ, σμολ φόργουορντ των Τζαζ, μιλά στον Βασίλη Σκουντή για το πώς κατάφερε να ξεχωρίσε στη χρονιά που και η Γιούτα διαγράφει εξαιρετική πορεία. Ακόμα, δηλώσεις του σχετικά με την Εθνική Ελλάδας U21, του 2009 (Μάντζαρης, Σλούκας, Παπανικολάου, Γιάνκοβιτς, Παππάς κλπ), αντίπαλο των ΗΠΑ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί δηλαδή, όπου ο 26χρονος χρίστηκε σταρ και ένα καλοκαίρι αργότερα έγινε η επιλογή των Τζαζ, στο Νο9 του ΝΒΑ draft.

Ο Νίκολα Γιόκιτς, έφυγε από τη Σερβία το 2015 ως "ο καλύτερος παίκτης της Αδριατικής Λίγκας" και έγινε σταθερό μέλος των Νάγκετς. Παρέμεινε διεθνής, φόρεσε το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και θα αποκαλύψει στους συνδρομητές της Cosmote TV, τις προβλέψεις του για το Ευρωμπάσκετ του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Επίσης διευκρινίζει τι κάνει καλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και γιατί θέλει να του μοιάσει.

Όπως πάντα, θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στο ΝΒΑ, με έμφαση στα όσα κάνει ο "GreekFreak". Παράλληλα, επιστρέφουμε στην Ευρώπη, για να παρακολουθήσουμε δυο γενιές Μπάρλοου στο ίδιο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα που ο Κέλσι αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, ως παίκτης των Τρικάλων, ο Κεν αντάμωσε και την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε προ 20ετίας.

Αντιπροσωπεία του ΝΒΑ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, για να επιβλέψει το τουρνουά "Junior NBA" που διεξήχθη από τον Παναθηναϊκό και το επιτελείο των Cosmote Sport κατέγραψαν τις εξελίξεις. Θα δούμε επίσης, ποιες ειδικές φάσεις θα αναλύσει αυτήν την εβδομάδα ο Γιάννης Καλαμπόκης.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ