MEDIA

"Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν" στο Cosmote History

"Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν" στο Cosmote History

"Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν", ένα συναρπαστικό ταξίδι για τους μαθητές της ακριτικής Ελλάδας, από την Stoiximan, στο Cosmote History.

"Οι Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν", είναι η αφήγηση μιας αληθινής ιστορίας με πρωταγωνιστές τα παιδιά. 50 ξεχωριστά παιδιά που μεγαλώνουν και ζουν στις ακριτικές γωνιές της Ελλάδας. Από την Κάσο, την Ανάφη, το Τρανόβαλτο, τους Αρκιούς και την Ηρακλειά, ένα συναρπαστικό ταξίδι μόλις ξεκινά!

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 17:10 και το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 11:40 το πρωί στο κανάλι της Cosmote TV, Cosmote History.

"Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν" είναι ένα ταξίδι γνώσης και κοινωνικών εμπειριών φτιαγμένο με πολλή αγάπη για τα παιδιά των δυσπρόσιτων περιοχών ανά την Ελλάδα. Αποστολή του Προγράμματος αυτού είναι να γεφυρώσει τις γεωγραφικές αποστάσεις, γνωρίζοντας στα παιδιά αυτά τις δυνατότητες που προσφέρονται στα μεγάλα αστικά κέντρα, να αποτυπώσει τις διακριτές διαφορές που υπάρχουν και να αναδείξει τα δικά τους χαρακτηριστικά και τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός του Προγράμματος είναι να προσφέρει το έδαφος που θα επιτρέψει στα παιδιά να συνεχίσουν να ονειρεύονται ένα καλύτερο κόσμο.

Το Πρόγραμμα "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan, το οποίο διαιρείται στις δράσεις "Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν" και "Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν", υλοποιείται ήδη από το 2016 έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα από 12.000 μαθητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε 85 μαθητές από την Κάσο, τους Αρκιούς, την Ηρακλειά, την Ανάφη, το Τρανόβαλτο, τα Πελετά Κομοτηνής, τα Πράμαντα Ιωαννίνων και τ’ Άγραφα, να συμμετάσχουν σε επισκέψεις σε Μουσεία αλλά και σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Αυτούς τους Μικρούς Ήρωες των δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας, από την νησιωτική μέχρι την ορεινή Ελλάδα, επιλέγει να στηρίζει η Stoiximan, σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει και να δώσει ευκαιρίες στους μελλοντικούς επιστήμονες και πολίτες της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ