MEDIA

Οι μεταδόσεις του… σεντονιού, ποδοσφαίρου και μπάσκετ!

Οι μεταδόσεις του… σεντονιού, ποδοσφαίρου και μπάσκετ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις περιγραφές από το UEFA Champions League και το FIBA Champions League!

Η επιστροφή του Πεπ Γουαρδιόλα στη Βαρκελώνη, ως προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Champions League, την οποία θα προβληθεί ζωντανά και σε HD στον OTE TV. Στην Καταλωνία θα βρίσκεται και ο απεσταλμένος των καναλιών OTE SPORT και παραγωγός του Sport24 Radio 103,3 Αντρέα Παλομπαρίνι, για την κάλυψη αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Περιγράφουν το Λεβερκούζεν-Τότεναμ ο Σωτήρης Κωσταβάρας, το Ρεάλ Μαδρίτης-Λέγκια ο Γιώργος Θαναηλάκης, το Λιόν-Γιουβέντους ο Στέφανος Αβραμίδης, το Σπόρτινγκ-Ντόρτμουντ ο Αλκης Τσαβδαράς, το Λέστερ-Κοπεγχάγη ο Δημήτρης Τσακίρης, το Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σεβίλλη ο Δημήτρης Ξαρλής, το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μονακό ο Πέτρος Δριτσάκος και το Κλαμπ Μπριζ-Πόρτο ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Ιδια ώρα η εκπομπή την Τετάρτη, άλλα οκτώ ματς. Εκτός από το Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι, περιγράφουν το Μπάγερν Μ.-Αϊντχόφεν ο Πάνος Βόγλης, το Σέλτικ-Γκλάντμπαχ ο Άλκης Τσαβδαράς, το Άρσεναλ-Λουντογκόρετς ο Δημήτρης Τσακίρης, το Παρί Σεν Ζερμέν-Βασιλεία ο Πάνος Μάλαμας, το Ροστόφ-Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τόλης Χριστοφοράκης, το Ντινάμο Κιέβου-Μπενφίκα ο Λάμπρος Μπαλάφας και το Νάπολι-Μπεσίκτας ο Μάνος Σπανόπουλος.

Το τζάμπολ του Basketball Champions League σε Nova και ΕΡΤ

Τα κανάλια Novasports υποδέχονται τη νέα μεγάλη διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, το Basketball Champions League. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το διήμερο Τρίτη 18 Οκτωβρίου και Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Helios Suns - Άρης, Rosa Radom-ΠΑΟΚ, καθώς και τις αναμετρήσεις Τσιμπόνα - Τενερίφη, Ντιναμό Σάσαρι - Ζιέλονα Γκόρα και Βαρέζε - Βιλερμπάν για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ΕΡΤ1 μεταδίδει το ματς της ΑΕΚ με τη Ζολνόκι από το κλειστό του ΟΑΚΑ, στις 19:00. Το ματς περιγράφει ο Βαγγέλης Ιωάννου και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Γιάννης Νάτου.

Την Τρίτη στις 21:00 και την πρεμιέρα του Άρη κόντρα στην Χέλιος Σανς στη Σλοβενία περιγράφει για το Novasports 2 ο Δημήτρης Καρύδας και την Τετάρτη στις 19:30 ακολουθεί η μετάδοση του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην πολωνική Ρόσα Ράντομ, επίσης από το Novasports 2, σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή.

Δράση και ανανεώσεις στο Eurosport

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Ντόχα του Κατάρ ολοκληρώθηκε, αλλά η δράση παραμένει πλούσια και αυτή την εβδομάδα (17-23/10) στο Eurosport. Η αρχή γίνεται αύριο, Τρίτη (12:30) με την επίσημη παρουσίαση του 104ου ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας. Το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός θα διεξαχθεί από 1η έως 23 Ιουλίου 2017 και το μόνο που έχει ανακοινωθεί έως τώρα, είναι η πόλη εκκίνησης, το Ντίσελντορφ. Αυτή θα είναι η 4η φορά στην ιστορία του Γύρου, και πρώτη από το 1987, που οι αθλητές θα πάρουν εκκίνηση από τη Γερμανία. Την Πέμπτη ακολουθείθ η εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου του Άμπου Ντάμπι. Ο τετραήμερος αγώνας (φινάλε την Κυριακή 23/10) αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος λόγω της συμμετοχής σπουδαίων ονομάτων (Κάβεντις, Κονταδόρ, Νίμπαλι, Φαν Άβερμετ), σε μία από τις τελευταίες τους φετινές εμφανίσεις.

Συνάμα, ο θρυλικός αγώνας των 24ων ωρών του Λε Μαν και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA θα συνεχίσουν να προβάλλονται ζωντανά στο Eurosport, μετά από την επίτευξη της νέας τετραετούς συμφωνίας. Το Eurosport, το κορυφαίο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ευρώπη, συμφώνησε να διατηρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα (με εξαίρεση των καναλιών γενικού περιεχομένου Εθνικής εμβέλειας) των 24ων ωρών του Λε Μαν στην Ευρώπη. Επιπλέον θα προβάλει τον αγώνα σε αρκετές χώρες της Ασίας και της Ωκεανίας, όπως και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής. Το Eurosport διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Λε Μαν και συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με την Automobile Club de l’Ouest, η οποία είναι και η διοργανώτρια αρχή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, προσφέροντας μοναδική κάλυψη στους φίλους των μηχανοκίνητων σπορ με πλούσια ρεπορτάζ και ζωντανές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών απ’ ευθείας από τα pit. Οι 24 ώρες του Λε Μαν και οι υπόλοιποι 8 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αντοχής της FIA θα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της πλατφόρμας Eurosport, Eurosport 1 και Eurosport 2 αλλά και από το Eurosport Player, την κορυφαία αθλητική πλατφόρμα πολυμέσων.

Ακυρες οι προσλήψεις στην ΕΡΤ!

Μετά την έγκριση της Επιτροπής που προβλέπεται στην Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 33/2006, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ προέβη σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση 51 συμβάσεων έργου με διάρκεια έως τη λήξη της τρέχουσας τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής περιόδου, ήτοι έως την 30ή Ιουνίου 2017. Οι συμβάσεις αυτές αφορούν ειδικότητες κρίσιμες για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, με δεδομένο ότι υπάρχει έλλειψη των ειδικοτήτων αυτών από το τακτικό προσωπικό. Η ΠΟΣΠΕΡΤ προσέφυγε στο δικαστήριο και με προσωρινή διαταγή που εξεδόθη σήμερα, Δευτέρα, «κατάφερε» να αναστείλει την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι « οφείλει, παρά την έλλειψη της οποιασδήποτε εκ μέρους της ευθύνης, να ζητήσει συγγνώμη από τους 1.441 ανέργους που υπέβαλαν αιτήσεις για να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία η οποία, μετά την παραπάνω ενέργεια της ΠΟΣΠΕΡΤ, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί. Και να μιλήσει ανοικτά στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και στους Έλληνες πολίτες και να εξηγήσει τι συνεπάγεται η αναστολή της διαγωνιστικής διαδικασίας». Και καταλήγει: « Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές. Οι «εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΕΡΤ» - που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των συναδέλφων τους και την προστασία του δικαιώματος στην εργασία- παρεμποδίζουν 51 ανέργους να βρουν απασχόληση, έστω και περιορισμένης χρονικής διάρκειας.

Οι ίδιοι οι συνδικαλιστές, οι οποίοι σημειωτέον δεν έχουν εκλεγεί από τους εργαζόμενους, αλλά έχουν τοποθετηθεί και παραμένουν στη διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ με δικαστική απόφαση, που επί 18 ολόκληρους μήνες μπλοκάρουν τη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, με την ενέργειά τους αυτή για την αναστολή της διαγωνιστικής διαδικασίας προβάλλουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της ΕΡΤ, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική. Η Διοίκηση της ΕΡΤ θα πράξει το αυτονόητο: θα υπερασπισθεί με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα της εταιρείας, των εργαζομένων της και των Ελλήνων πολιτών. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει παρωχημένες «συνδικαλιστικές» πρακτικές, που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα, να εμποδίσουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ