MEDIA

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3

Ο "Mediaρχης" του Sport24.gr παρουσιάζει τις καλύτερες μεταδόσεις του ΠΣΚΔ και τηλεοπτικά κι από τον Sport24 Radio 103,3 που παίζει κάθε μέρα δυνατά και...(παρ)ενοχλεί πλέον!

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Βγήκαν και οι μετρήσεις για τα ραδιόφωνα και ο Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά και... παρενοχλεί. Το λέει και το παρακάτω ηχητικό του σταθμού.

Από το (εξαιρετικό) εργαλείο ονόματι Τηλεοπτικό Πρόγραμμα από το Sport24.gr , βλέπετε καθημερινά ό,τι μεταδίδεται στην TV και, από τούτη δω τη γωνιά, ξεχωρίζουμε τα καλύτερα. Μπασκετικά έχει απόψε Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός στις 21:30 και θα μεταδοθεί στο Novasports 2. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, θα προβληθεί η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο στο Novasports 2. Καλεσμένος απόψε ο Ντέιβιντ Ρίβερς ( ο οποίος την Τρίτη ήταν στο στούντιο του Sport24 Radio ).

Το ματς Λαμποράλ - Ολυμπιακού θα μεταδοθεί από τον Sport24 Radio σε περιγραφή Μιχάλη Στεφάνου. Και απόψε, στις 00:00, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, στο "103- 101" αναλύει την Euroleague και σας προετοιμάζει για τη δράση στην Α1!

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Οι μεταμεσονύκτιες εκπομπές δεν σταματούν στους 103,3 στα FM και στον Sport24 Radio: Σάββατο μετά τον αγώνα ΑΕΚ- Ηρακλής(στην περιγραφή ο Κώστας Τσίλης) σχολιάζουν ο Γιαννης Καραλής, Βαγγέλης Πρωτόπαπας, Βαγγέλης Μίχος και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ενώ στις 00:00 παίζει το " Φωτιά στο Σαββατόμπαλο" με ¨τους Γιώργο Περπερίδη, Μπάμπη Τσιμπίδα. Και την Κυριακή, περιγράφει ο Ηρακλής Αντύπας το Ατρόμητος- Ολυμπιακός κι μετά το ματς σχολιάζουν ο Διονύσης Βερβελές και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ενώ το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός περιγράφουν ο Αντώνης Τσακαλέας και ο Σάββας Τζιομπάνογλου και με το τέλος του αγώνα ο Ακης Δημακός μπαίνει στα αποδυτήρια της Τούμπας. Σχολιάζουν οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Σερέτης και Βαγγέλης Πρωτόπαπας. Στις 00:00 ξεκινά η εκπομπή "Ξέρεις από μπάλα;" με τον Ηρακλή Αντύπα και τον Κώστα Γκόντζο να ανοίγουν γραμμές για τους ακροατές.

Στη Super League δεσπόζει ο μεγάλος αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός όμως έχει κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις: το Σάββατο στις 15:00 ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός (Novasports 1 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Θεόφιλου Μυζίκα, στις 17:15 Παναιτωλικός – Πλατανιάς (Novasports 1 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Γιάννη Μπακέλα) και στις 19:30 ΑΕΚ – Ηρακλής (Novasports 2 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Κώστα Τσίλλη).

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Και, την Κυριακή, στις 15:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Novasports 2 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Ηρακλή Αντύπα), στις 17:15 Πανιώνιος – Βέροια (Novasports 2 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Ακη Δημακού), Πανθρακικός – Ξάνθη (Novasports 6 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Πέτρου Πετρούση), ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 4 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Νίκου Σούμπου) και στις 19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 1 και live από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Αντώνη Τσακαλέα και Σάββα Τζιομπανόγλου).

Α, για τους φίλους του ΟΦΗ θυμίζω ότι τα εντός έδρας ματς στη Γ' Εθνική μεταδίδονται, και σε live streaming, από το ΚΡΗΤΗ TV . Την Κυριακή στις 15:00 η επόμενη μετάδοση, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κρούσσωνος. To δε ματς του Αρη με την ΑΠΕ Λαγκαδά, το Σάββατο στις 17:30, μεταδίδεται σε live streaming από το metrosport.gr . Για τους 103,3 περιγράφει ο Γιάννης Σελαλμαζίδης.

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, και δη... «αιώνιο», για τη Basket League: Αρης - ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 21:00 με μετάδοση από το Novasports 1 και ηχητικά από τον Sport24 Radio σε περιγραφή Θοδωρή Φελάνη ενώ από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» (17:00) θα υπάρξει παράλληλη μετάδοση των αγώνων Κηφισιά - Λαύριο (περιγράφει για τον Sport24 Radio ο Γιάννης Λαμπίρης), Καβάλα – Κόροιβος (περιγράφει για τον Sport24 Radio ο Μπάμπης Παναγιωτίδης) και Απόλλων Πατρών – Κολοσσός (περιγράφει για τον Sport24 Radio ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος). Νωρίτερα, στο OTE Sport 4 μεταδίδεται το ΑΕΚ – Τρίκαλα (περιγράφει για τον Sport24 Radio Χρήστος Τσάλτας). Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 16:30 θα προβληθεί από το Novasports 3 ο αγώνας Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός (περιγράφει για τον Sport24 Radio ο Φώτης Ξενικάκης). Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα στις 18:30 με το Ολυμπιακός – Αρκαδικός, τηλεοπτικά από το OTE Sport 4 και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio σε περιγραφή Νότη Ψιλόπουλου.

Το σπουδαιότερο ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Α2 είναι αυτό ανάμεσα σε Εθνικό και Προμηθέα Πατρών, το οποίο θα περιγράψει ο Σπύρος Καβαλιεράτος για λογαριασμό του Sport24 Radio 103,3. Η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17:00) στο κλειστό του Εσπέρου Καλλιθέας, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Και Formula 1 έχει την Κυριακή, με μετάδοση από ALPHA και OTE Sport 5 στις 20:45, στο δε «F1 Countdown» του Alpha (20:00) μιλά ο οδηγός αγώνων Λάμπρος Αθανασούλας, που τίμησε τα ελληνικά χρώματα κατακτώντας την τρίτη θέση στο Ράλι Ακρόπολις. Ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος στο MotoGP διεξάγεται στην Μαλαισία στην πίστα Σεπάνγκ με τον OTE TV να καλύπτει ζωντανά τις προσπάθειες των αναβατών στις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου στις 08:30 στο OTE Sport 5, που θα δείξει αν θα χρειαστεί το τελευταίο Grand Prix της Ισπανίας για να μάθουμε τον πρωταθλητή για φέτος, σε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Live (και) το... αιώνιο ντέρμπι της Α1 Γυναικών και στους 103,3

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports 3 το ντέρμπι της Α1 μπάσκετ Γυναικών, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Στην περιγραφή θα είναι ο Αργύρης Στεφανόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Άκης Κουζούλης. Για τον Sport24 Radio 103,3 περιγράφει ο Δημοσθένης Τσάντης.

Μεγάλα ματς

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Το τοπικό ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι, την Κυριακή κλέβει την παράσταση και ο OTE TV, πιστός στις μεγάλες συναντήσεις, καλύπτει την αναμέτρηση με απεσταλμένο τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο σε απευθείας σύνδεση με το "Ολντ Τράφορντ" (16:05, OTE Sport 1). Στην ειδική εκπομπή «Στο ρυθμό των ντέρμπι» από τις 15:00, ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων πριν το σφύριγμα του διαιτητή ενώ μετά τη λήξη, στις 18:05, η συνέχεια της εκπομπής «Στο ρυθμό των ντέρμπι» αναλαμβάνει να ξετυλίξει όλο το φιλμ του αγώνα με στιγμιότυπα και πλούσιο ρεπορτάζ.

Από την Primera Division ξεχωρίζει το Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 17:00, OTE Sport 2), από την Bundesliga το Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη (Σάββατο 16:30, OTE Sport 7) κι από το Campionato το Φιορεντίνα - Ρόμα (Κυριακή 19:00, OTE Sport 1). Από το Championnat ξεχωρίζουν τα Λιλ - Μαρσέιγ (Κυριακή 19:00, Novasports 7) και την ίδια ημέρα στις 22:00 το Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν (Novasports 2), στην Eredivisie το Τβέντε – PSV Αϊντχόφεν (Σάββατο 20:45, Novasports 3) και στη ρωσική Premier Liha το Ντιναμό Μόσχας – Σπαρτάκ Μόσχας (Σάββατο, 12:30, Novasports 2).

Εκτακτο "Derby" απόψε...

...στις 22:00, στο Μακεδονία TV με τον Κώστα Χήτα. Θα προβληθεί συνέντευξη του Σπύρου Παπαδόπουλου που μιλάει για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Εθνική και πολλά άλλα, αλλά και ένα αφιέρωμα στα στάδια της Θεσσαλονίκης που είναι εγκαταλελειμμένα στο έλεος του θεού και των καιρικών φαινομένων. Ρεπορτάζ για το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΠΑΟ ενώ ο βετεράνος κίπερ του "δικεφάλου" Μλάντεν Φορτούλα μιλάει για (τι άλλον) τον Ολσεν. Καλεσμένοι οι δημοσιογράφοι Κώστας Γκόντζος, Σάκης Γκίνας, Γιάννης Χωριανόπουλος και Γιώργος Κουβεντίδης, οι παλιοί άσοι Λάκης Παπαϊωάννου και Βασίλης Βασιλάκος και ο πρόεδρος των Εθνικών Αθλητκών Κέντρων Παύλος Γρηγοριάδης. Παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο Στράτος Γιδόπουλος.

Media... police

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Παλιό αλλά καλό: στην προαναγγελία, της ΕΡΤ 3, του αγώνα του Αρη με την Μπούντουτσνοστ το κανάλι προανήγγειλε ότι ο "αυτοκράτορας" στόχευε στην πρώτη νίκη στο... Eurogroup (και όχι Eurocup)! Συμβαίνει...

Τι γίνεται με το Κύπελλο;

Εν αναμονή της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η Forthnet/Nova κατά της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Μάνος Γαβριηλίδης σε δηλώσεις του πρόσφατα στον Sport24 Radio αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται και η απευθείας ανάθεσή τους. Ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, μιλώντας στον Sport24 103,3 FM, παραδέχθηκε ότι «πριν τελεσιδικήσει η απόφαση δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση, όπως μας έχει ενημερώσει το νομικό τμήμα. Περιμένουμε να εκδοθεί η απόφαση για να γνωρίζουμε τα δεδομένα» αλλά «oι πληροφορίες που έχω για την υπόθεση είναι ότι δεν απαιτείται διαγωνισμός για την ανάθεση των δικαιωμάτων». Οπερ μεθερμηνευόμενον ότι είναι πιθανή η ανάθεσή τους και όχι η διενέργεια νέου διαγωνισμού.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: ότι η υποψήφια δήμαρχος Οδησσού έκανε στριπτίζ στην κάμερα (και τρέλανε τους ψηφοφόρους). Τα σέβη μου

Ακουσα: την ατάκα "το νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα" από τον πρώην υπουργό Επικρατείας και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Θοδωρή Ρουσόπουλο. Ο οποίος, ως γνωστόν, με τη διαπλοκή είχε μια μοναδική σχέση.

Διάβασα: Φάκελος «gamatotv.com»: Βιομηχανία «μαύρου» χρήματος ή δωρεάν ψυχαγωγία (του Αλέξανδρου Καλαφάτη από το huffingtonpost.gr).

Μια αστεία απεργία...

Χθες, με update στη στήλη, διαβάσατε για τη σημερινή απεργία σε κανάλια δημόσιο - ΕΡΤ, ΑΠΕ, Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης. Ανάμεσα στα αιτήματα της ΕΣΗΕΑ, η οποία τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές δεν έχει ακόμη εκλέξει Δ.Σ. (!), είναι να επιτρέπεται η πολυθεσία στο δημόσιο (άλλοι διαφωνούν, άλλοι συμφωνούν αλλά είναι αίτημα για λίγους, και όχι για όλους),. ότι πρέπει να μην περάσει το νομοσχέδιο διότι «δεν διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και αποδομεί τις εργασιακές σχέσεις» (αν και το νομοσχέδιο προβλέπει μίνιμουμ αριθμό εργαζομένων στα κανάλια 400, και δη με πλήρη απασχόληση!) και με αίτημα για το Ασφαλιστικό. Ωστόσο η απεργία δεν γίνεται σε εφημερίδες και ραδιόφωνα, που κινδυνεύουν επίσης να πληγούν από αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Στα άδυτα του Ραδιομέγαρου...

Διαβάσατε τις προάλλες το παρασκήνιο γύρω από το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες που περνάει από τη Βουλή η Κυβέρνηση . Σε αυτό εντοπίστηκε και το εξής: ότι πλέον επιτρέπεται η διπλοθεσία στους δημοσιογράφους του ΑΜΠΕ και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Κι αν θέλετε την άποψή μου, ορθώς: ουδείς σε ένα χώρο που έχει διαλυθεί οικονομικά εν μέσω κρίσης, επιβιώνει οικονομικά με μία δουλειά (αναφέρομαι στους απλούς εργαζομένους και όχι στους καρεκλοκένταυρους). Ωστόσο η κυβέρνηση εξακολουθεί να χωρίζει τους εργαζόμενους των δημόσιων ΜΜΕ σε πατρικίους και πληβείους! Στην ΕΡΤ δεν επιτρέπεται η διπλοθεσία, από τότε που άνοιξε εκ νέου (11 Ιουνίου), απαγορεύεται ακόμη και η αμισθί υπηρεσία (!) σε άλλο Μέσο. Και τούτο έχει δημιουργήσει κατηγορίες δύο ομάδων στο Ραδιομέγαρο: όσους όντως εργάζονται μόνο εκεί, αρκετοί μάλιστα παραιτήθηκαν από άλλες εργασίες που είχαν βρει εν καιρώ ΝΕΡΙΤ, αλλά και όσους διατηρούν (ενυπόγραφα ή μη) παράλληλες εργασίες. Οι καταγγελίες προς τη διοίκηση των Διονύση Τσακνή και Λάμπη Ταγματάρχη είναι δεκάδες και η εν λόγω δυάδα φέρει την ευθύνη - και όχι οι εργαζόμενοι: είτε θα εξετάσει τις κατηγορίες και θα αποφασίσει είτε θα αλλάξει τον κανονισμό επιτρέποντας την παράλληλη εργασία. Μήπως ήρθε η ώρα Τσακνής και Ταγματάρχης να διοικήσουν την ΕΡΤ όπως πρέπει και να μην συνεχίζουν ως απλοί «διαχειριστές»;

...και το "οφσάιντ"

Ειρήσθω εν παρόδω, έλαβε χώρα το εξής πρόσφατα στην ΕΡΑ Σπορ (δεν έχουν σημασία τα ονόματα): αλλά πρώην παραγωγός, ο οποίος ήταν guest σε εκπομπή, επέμενε ότι η πρόσφατη καταδίκη του Αχιλλέα Μπέου τον βγάζει... λάδι, αφού δεν μπαίνει φυλακή. Και στη συνέχεια της κουβέντας, επέμενε αφενός ότι, και να καταδικαστείς από δικαστήριο, αν δεν μπεις στη... στενή δεν τρέχει και μία, αφετέρου ότι ακόμη κι αν το βούλευμα που τον παραπέμπει σε άλλη κατηγορία τον υποχρεώσει να εκπέσει του αξιώματός του (ως δήμαρχος Βόλου), ήταν βέβαιος ότι θα αθωωνόταν, δηλαδή δεν θα έμπαινε φυλακή. Αλλα ήθη και άλλα έθιμα στα ερτζιανά, προεξοφλώντας δικαστικές αποφάσεις...

ΟΤΕ σε νέα εποχή

Συνέντευξη για την απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ να καθιερώσει κοινό brand OTE και Cosmote παραχώρησε πρόσφατα στο ΑΜΠΕ, ο Chief Operating Officer, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης. "Η κοινή εμπορική ονομασία, η εικόνα αν θέλετε, είναι το τελευταίο που αλλάζουμε. Πρώτα φροντίσαμε να αλλάξουμε όλα τα υπόλοιπα στον τρόπο λειτουργίας μας" τόνισε. "Σήμερα επενδύουμε 1,2 δισ. ευρώ την τετραετία και δημιουργούμε τα δίκτυα του μέλλοντος, προσφέροντας στους πελάτες μας ταχύτητες έως 50 Mbps μέσω VDSL και έως 375 Mbps μέσω 4G+. Το νέο εμπορικό μας πρόσωπο σηματοδοτεί αυτή τη νέα εποχή για τον ΟΤΕ και τον όμιλο στις υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και στο Internet".

Nova... πρόγραμμα

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας, παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα της περιόδου 2015-2016, ένα πρόγραμμα που «απογειώνει», «εμψυχώνει», «μας κάνει να ονειρευόμαστε» και όλα αυτά μέσα από την πιο «εξελιγμένη» εμπειρία θέασης! Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε όλη η ομάδα της Nova, στελέχη, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, με επικεφαλής την κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Forthnet Platform and Content Executive Director, στο Gazarte.

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3
INTIME SPORTS


Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα που «απογειώνει», αφού προσφέρει ποιοτική τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια. Η πρώτη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας, συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στη συνδρομητική τηλεόραση, προσφέροντας το καλύτερο περιεχόμενο, με τον καλύτερο τρόπο.

Σε 24''

* Μέσω Facebook, από το Mhtsishow , ο Γιώργος Μητσικώστας ενημέρωσε ότι δεν θα κάνει τελικά εκπομπή στο Mega.

* Η πολύπειρη Μαρία Καρχιλάκη ανέλαβε υψηλόβαθμό στο CNN.gr, το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί στο διαδίκτυο σε λίγο καιρό.

* Η Όλγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος, συμπαρουσιαστές πέρυσι στην εκπομπή "ON LINE" του Mega, δεν θέλησαν να κάνουν μαζί εκπομπή φέτος με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει. Και λέγεται ότι οδεύει προς E TV αν και τον θέλει ο Σταμάτης Μαλέλης πίσω στον ΣΚΑΪ...

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (part 1)

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Το «Πάμε Πακέτο», επιστρέφει για 11η σεζόν, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 21:50 στον Alpha με μια Βίκυ Χατζηβασιλείου στα καλύτερά της...

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (part 2)

Μεταδόσεις, ντέρμπι και Sport24 Radio 103,3


Το "JOY" πήρε... μεταγραφή στον ΑΝΤ1 και μαζί του φέρνει τη Δούκισσα Νομικού, σε μία νέα συνεργασία. Κάθε Σάββατο (πρεμιέρα αύριο) στις 16:15 και κάθε Κυριακή στις 16:00 η εκπομπή, μαζί με τους Χρυσσιάνα Ανδριοπούλου, Νικόλαο Σακελαρίου, Gus Αθανασιάδη, Marco Rossi, Αντα Λιβιτσάνου, Δημήτρη Μώρο, Μαντώ Γαστεράτου, Πάνο Καλλίτση, Γιώργο Καραβά, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Τζένη Θεωνά.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ