MEDIA

Οι κραυγές του Ντάνου με το Κύπελλο στα χέρια!

Οι κραυγές του Ντάνου με το Κύπελλο στα χέρια!

Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για χρόνια στα γήπεδα της Β' Εθνικής, μπόρεσε να... επιβιώσει μέχρι το τέλος του Survivor και να θριαμβεύσει. Δείτε πώς πανηγύρισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη νίκη του απέναντι στο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε το Survivor, σχεδόν πέντε μήνες μετά την έναρξή του, με τον κόσμο να επιλέγει για νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο έναντι του Μάριου Ιωαννίδη και τον Σκιαθίτη πρώην ποδοσφαιριστή να ξεσπά σε κραυγές με το Κύπελλο του νικητή στα χέρια και τα 100.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Έτσι, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για χρόνια στα γήπεδα της Β' Εθνικής, μπόρεσε να... επιβιώσει μέχρι το τέλος του Survivor και να θριαμβεύσει. Για τον ίδιο ήταν μοναδικές στιγμές και γι' αυτό η χαρά του ήταν απίστευτη μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Ντάνος πνίγηκε στις αγκαλιές των υπόλοιπων παικτών του Survivor, φώναξε "Survivors" και "Ντάνος" με την ομάδα του, τον σήκωσαν στα χέρια, ενώ ο κόσμος τον χειροκροτούσε και τον αποθέωνε από την εξέδρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ