MEDIA

Οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στο Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πως θα δείξει τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Mediaρχη του Sport24.gr.

Η COSMOTE TV, για ακόμα μία χρονιά, αποτελεί τον προορισμό για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League.

Στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου των playoffs του UEFA Europa League, την Πέμπτη (27/7), ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για τον αγώνα με την Ολίμπικ Ντόνετσκ, ενώ την Πέμπτη (3/8), θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του "Δικεφάλου του Βορρά" με την ουκρανική ομάδα, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Σε αυτόν τον αγώνα, θα κριθεί η συνέχεια του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League, καθώς αν "περάσει", θα βρεθεί στα playoffs, μέσω των οποίων μπορεί να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους.

Λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την φιλική αναμέτρησή του με την Ανόρθωση, την Παρασκευή 21/7, στις 20.30 (COSMOTE SPORT 1HD).

Το ματς, αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, καθώς με αυτό θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Θυμίζουμε πως ο Mediaρχης του Sport24.gr είχε αποκαλύψει τη συμφωνία των δύο πλευρών απ' την περασμένη Παρασκευή (14/07).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ