MEDIA

Ο Χατζηνικολάου και η… μεταγραφή Αλαφούζου!

Ο Χατζηνικολάου και η… μεταγραφή Αλαφούζου!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την επάνοδο του Νίκου Χατζηνικολάου στα δελτία αλλά και τις κινήσεις του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του ‘80, στη «Μεσημβρινή» και από το 1989 εργαζόταν στο Mega Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και παράλληλα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2003.

Τότε παραιτήθηκε μετά από διαφωνία με τα μεγαλοστελέχη του σταθμού (την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως αποκάλυψε χρόνια μετά), από το 2006 παρουσίαζε το δελτίο του Alpha και τον Μάρτιο πήγε για την ίδια δουλειά στο Alter (συν την εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» μέχρι τα τέλη του 2011 όπου ο σταθμός ανέστειλε τη λειτουργία του οριστικά. Εκτοτε πήγε στο Star για σχολιασμό στο δελτίο αλλά και την εκπομπή «Enikos».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που είχε συμφωνήσει με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εντέλει το concept δεν προχωράει, συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 κι από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο προσπαθεί να επιβιώσει στον ανταγωνισμό με το πανίσχυρο, βάσει τηλεθέασης, δελτίο του Alpha. Στην προσέγγιση με τον Θοδωρή Κυριακού κομβικό ρόλο έπαιξε ο Τζόνι Καλημέρης, ο οποίος συνδέεται με παλαιά φιλία και κουμπαριά με τον Χατζηνικολάου.

Η ανακοίνωση του AΝΤ1:

"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017".

Οσο για τη Μαρία Χούκλη, που φέρει τη λιγότερη ευθύνη για τη μικρή τηλεθέαση (κυρίως είναι ευθύνη της θεματολογίας); Θα συζητήσει για το μέλλον της στο κανάλι – αν υπάρξει.

Οι τηλεοπτικές εξελίξεις δεν σταματούν εδώ. Τις προάλλες η Σία Κοσιώνη γνωστοποίησε ότι σταματά από το μαγκαζίνο του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3 και ακολούθως συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό της έως το 2019 έχοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Ιστορίες».

Ειρήσθω εν παρόδω, το… μεγάλο παζάρι επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση: από τον ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Κάνε παζάρι» και παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ως lead in του δελτίου των 21:00.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ