MEDIA

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!

Οι εκλεκτικές… συγγένειες γύρω από το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών, τι αριθμό εργαζομένων έχουν τώρα τα κανάλια, αντίστροφη μέτρηση για τη Λεωφόρο και, new entry, πρωτοσέλιδα… σαν σήμερα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος.

Τι ετοιμάζεται από τον Sport24 Radio 103,3 για την κάλυψη του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Διαβάστε αναλυτικά διότι… #paizeidynata όλο το Σάββατο!

Και Euroleague στους 103,3

Συντονιστείτε στον Sport24 Radio 103,3 και ακούστε για μία ακόμη εβδομάδα τους αγώνες των «αιωνίων» για την Euroleague. Αύριο, Πέμπτη στις 20:00 (τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2) ο Γιάννης Σταυρουλάκης περιγράφει το Τσεντεβίτα – Ολυμπιακός και την Παρασκευή στις 21:45 (τηλεοπτικά από το Novasports 2) οι Σωτήρης Γεωργίου και Γιώργος Οικονόμου περιγράφουν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ευχαριστίες

Ευχαριστώ δημόσια το harddog-sport.blogspot.gr για την αναφορά. Αλλωστε, όσοι διαβάζετε τα media στο Sport24.gr , ξέρετε…

Στραματσόνι και Σίλβα… αποκαλύπτονται

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και βάζουν τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του μεγάλου αγώνα . Αύριο, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές της Forthnet και της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Novasports 24 HD και στο Web TV του Novasports.gr δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις, των προπονητών των δύο ομάδων, Αντρέα Στραματσόνι και Μάρκο Σίλβα. Συγκεκριμένα, στις 12:30 θα μεταδοθεί η συνέντευξη του Πορτογάλου και στις 13:00 του Ιταλού.

Ο OTE TV στο Λονδίνο για τους τελικούς του Barclays ATP World Tour

Με μία μεγάλη αποστολή στο Λονδίνο, τα αθλητικά κανάλια του OTE TV καλύπτουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο τένις, τα Barclays ATP World Tour Finals, που διεξάγονται στην αγγλική πρωτεύουσα έως τις 22 Νοεμβρίου και μεταδίδονται σε αποκλειστικότητα στα OTE SPORT. Οι 8 κορυφαίοι τενίστες του κόσμου έχουν ριχτεί στη μάχη για τον τίτλο και οι απεσταλμένοι των καναλιών OTE SPORT στο Λονδίνο, Γιάννης Κυφωνίδης και Μαρίζα Γεωργίτση, μεταφέρουν στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV όλα τα νέα από την αγωνιστική δράση και τα παρασκήνια της διοργάνωσης. Κάθε μέρα στις 16.00 και τις 22.00, στο OTE SPORT 6HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV ενημερώνονται για τις εξελίξεις στη διοργάνωση, ενώ 20 λεπτά πριν από κάθε αγώνα οι απεσταλμένοι του OTE TV, σε ζωντανή σύνδεση, μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις και την ατμόσφαιρα από την Ο2 Arena στο Λονδίνο. Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, η εκπομπή Top Spin με τον Σωτήρη Κωσταβάρα θα μεταδοθεί ζωντανά και σε απευθείας σύνδεση με τους απεσταλμένους του OTE TV στο Λονδίνο, στις 21.00 στο OTE SPORT 6HD, ενώ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, το πρόγραμμα του OTE SPORT 6HD περιλαμβάνει ένα πλήρες μενού κάλυψης.

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!

Από τις 19.00, στην εκπομπή Top Spin LIVE, ο Σωτήρης Κωσταβάρας, μαζί με καλεσμένους από τον χώρο του ελληνικού τένις, και πάντα σε ζωντανή σύνδεση με τους Μαρίζα Γεωργίτση και Γιάννη Κυφωνίδη, θα μεταφέρει όλο το κλίμα από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Στις 20.00 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του μεγάλου ματς και μετά το τέλος του αγώνα η ανάλυση όσων έγιναν στην Ο2 Arena του Λονδίνου, στην εκπομπή Sportshow Highlights.

Εκλεκτικές συγγένειες…

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!


Πόσο συνηθισμένο είναι οι υπουργοί να ενημερώνουν για νομοσχέδιά τους τον πρόεδρο της Δημοκρατίας; Καθόλου, προφανώς. Συνεπώς, είναι απορίας άξιον γιατί οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης έκριναν σκόπιμο να τον επισκεφτούν προ ημερών τον Προκόπη Παυλόπουλο και να ενημερώσουν για τον νόμο που προβλέπει την αδειοδότηση των καναλιών; Για να… μπείτε στο κλίμα, και ο Παππάς αλλά και ο ΠτΔ διατηρούν άριστες σχέσεις με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της δεξιάς, Θόδωρο Ρουσόπουλο και μαζί με τον Παυλόπουλο, ως συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, ήταν εκείνοι που συνέταξαν τον νόμο για τον «βασικό μέτοχο» το 2004, με τον οποίο προωθήθηκε η ονομαστικοποίηση των μετοχών για τα ΜΜΕ και καθιερώθηκε το ασυμβίβαστο μετόχου τους και εργολήπτη δημοσίων έργων.

και «πόλεμος» για τις άδειες

Κινητικότητα υπάρχει γύρω από το προσωπικό των τηλεοπτικών σταθμών καθώς αυτό συνιστά κριτήριο αδειοδότησης βάσει της προκύρηξης. Το όριο του ελάχιστου αριθμού των 400 εργαζομένων το ξεπερνούν όλα τα κανάλια πλην του ΣΚΑΪ ο οποίος έχει 297 εργαζομένους στην εταιρεία Ντοτ Κομ αλλά πρόκειται να απορροφήσει την εταιρεία του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3 (Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις), η οποία δήλωνε το 2014 πως διέθετε 115 άτομα. Συνολικά ο όμιλος ΣΚΑΪ μαζί με τις άλλες του εταιρείες έχει 489 εργαζόμενους. Ο ΑΝΤ1 προ του μεγάλου κύματος απολύσεων στο τέλος του 2014 είχε δηλώσει 628 εργαζόμενους, ο Alpha 575, το Mega, παρά τις δυσκολίες, 475 και το Star 400.

Η ΕΡΤ με πρόγραμμα... 35ετίας!

Ατιμη... φτώχεια, στέρηση ιδεών ή απλώς, "βάλτε ό,τι να' ναι για να βγάλουμε πρόγραμμα"; Η ΕΡΤ γεμίζει το πρόγραμμά της με ακυκλοφόρητες τηλεοπτικές σειρές που έχουν γυριστεί 30 και 40 χρόνια πριν και δεν προβλήθηκαν ποτέ! Ηδη προβάλλεται, τα πρωινά στην ΕΡΤ2, η... κομμένη παλιότερα από την ΕΡΤ σειράς "Τ' ανάποδα" και αποτελεί συνέχεια του ιστορικού "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη. Είχε γυριστεί το... 1980!

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!


Και θα υπάρξει και συνέχεια μιας και στα συρτάρια της δημόσια τηλεόρασης υπάρχουν εδώ και 35 χρόνια και άλλες σειρές, οι οποίες ποτέ δεν προβλήθηκαν έως σήμερα! Και οι τρεις σειρές είναι παραγωγές του 1981 και πρόκειται για τους "Φρουροί της Αχαΐας" (που εν συνεχεία είδαμε να μεταφέρονται στην ιδιωτική τηλεόραση το 1992 στο MEGA με τη Μιμη Ντενίση και τον Στράτο Τζώρτζολου), ο "Κίτρινος Φάκελος" που προβλήθηκε το 1990 στον ΑΝΤ1 δια χειρός Κώστα Κουτσομύτη και με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και την Καριοφυλλιά Καραμπέτη ενώ σώζονται και 10 επεισόδια από το μυθιστόρημα "Οι Σκλάβοι στα δεσμά τους" σε σενάριο Γιάννη Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία Αντώνη Τέμπου με τον Φαίδωνα Γεωργίτση, τη Βέρα Κρούσκα, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Το μυθιστόρημα μετέφερε ο σκηνοθέτης Τόνυ Λυκουρέσης το 2008 στη μεγάλη οθόνη με τον Γιάννη Φέρτημ τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Ακη Σακελλαρίου.

Και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς Ιωάννα…;

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη έρχονται τον Ιανουάριο στον Alpha για να… αρχίσουν τη μουρμούρα. Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε την ταραχώδη ζωή της Βάσως και του Χάρη στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Alpha. Κοντολογίς, χωρίς τη γλυκιά μας Ιωάννα Τριανταφυλλίδου..

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν…

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!


New entry στη στήλη, χάρη στο καταπληκτικό εργαλείο του news247.gr όπου με ένα κλικ βλέπεις το περσινό πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας, αλλά και ακόμη πιο παλιά! Επί παραδείγματι, τα «Νέα» γράφουν σήμερα για τα… καλά κρασιά στους πλειστηριασμούς ενώ πέρυσι, σαν σήμερα, έγραφαν για τελεσίγραφο από την τρόικα. Δεν αλλάζει τίποτε ποτέ, ε;

Σε 24''

* Από τον Δεκέμβριο επανέρχεται με πρόγραμμα ο Best 92.6 καθώς επιτεύχθηκε συμφωνία για σε εμπορική συνεργασία με τις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου. Επικεφαλής του σταθμού θα είναι οι Λίνα Βασιλοπούλου, Γιώργος Καρκάνης και Αλέξανδρος Χριστόπουλος.

* Μια ιστορική εφημερίδα, ο «Νεολόγος» των Πατρών, η κορυφαία εφημερίδα της επαρχίας, θα ξαναβρεθεί στα περίπτερα από τα τέλη Ιανουαρίου του 2016. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Πάτρα το 1894.

* Νέο ξεκίνημα κάνει το SBC, με το τηλεοπτικό κανάλι που εστιάζει στην ανάλυση των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων. Στο κανάλι του Βασίλη Ταλαμάγκα μετέχουν και δημοσιογραφούν, μεταξύ άλλων, οι Νίκη Καραθάνου, Βασίλης Τσεκούρας, Μαρία Σμυλίδου, Σοφία Ροδοπούλου, Παναγιώτης Γκρουμούτης, Αμαλία Κάτζου, Κία Μύτιλη, Σοφία Μύτιλη, Λουκάς Γεωργιάδης, Μαρία Αλυφαντή.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Ο… βασικός μέτοχος, ο «πόλεμος» για τις άδειες και το ντέρμπι!


Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Με Αγάπη» και την Τετάρτη 25/11 παρουσιάζει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar πολλών Ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών οργανώσεων που έχουν ανάγκη από τη δική μας στήριξη. Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου η εκπομπή παρουσιάζει την Ακαδημία Γονέων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού που έχει ως στόχο την επικοινωνία μέσα στην οικογένεια και την συμμετοχή των γονέων στις σχολικές δραστηριότητες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ