MEDIA

Ο Τούρκος του «Survivor» θέλει να αγοράσει το Epsilon TV!

Ο Τούρκος του «Survivor» θέλει να αγοράσει το Epsilon TV!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, έχει το ρεπορτάζ για την πώληση του καναλιού και την πρώτη κουβέντα που είχε γίνει με τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Δεδομένη είναι η πρόθεση, εδώ και καιρό, του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη να πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV. Εξίσου δεδομένο ότι εν Ελλάδι οι υποψήφιοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, αγοραστής βρέθηκε και είναι ένας -εσχάτως πασίγνωστος στη χώρα- Τούρκος. Ο Ατσούν Ιλιτσαλί. Φήμες θέλουν μάλιστα τον Βρυώνη να βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για τις διαπραγματεύσεις που θα ανατρέψουν το τηλεοπτικό status quo καθώς η οικονομική του ευρωστία είναι γνωστή και εξίσου γνωστή η επιθυμία του να αποκτήσει πανελλαδική άδεια εμβέλειας.

Η επιθυμία του Αλιτσαλί μάλιστα είχε γίνει γνωστή, και επιβεβαιωθεί από την ελληνική κυβέρνηση, στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε προ μηνών στην Τουρκία με τον Αλέξη Τσίπρα και στο πλαίσιο του φιλικού της Εθνικής μας με τη γείτονα.

Ο Τούρκος του «Survivor» θέλει να αγοράσει το Epsilon TV!

Προσθέστε και ότι ο Αλιτσαλί, ιδιοκτήτης της Acun Medya, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ συνεργάζεται με τον Γιάννη Αλαφούζο με συμβόλαιο (πλέον) έως το 2019 για το «Survivor» και άλλα reality shows .

Αν τυχόν το deal ανάμεσα σε Βρυώνη και Αλιτσαλί ολοκληρωθεί τότε δημιουργείτε ένας ακόμη ισχυρός «πόλος» ενόψει του νέου διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Προ μηνών λοιπόν ο ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8 είχε πει ότι ενδιαφέρεται για συχνότητα και πως έχει βρει μάλιστα και συνεταίρους ωστόσο δεν κατέβηκε ποτέ στον πρώτο διαγωνισμό ενώ η υποψηφιότητα του Βρυώνη είχε «κοπεί».

Ο Ατσούν Αλιτσαλί γεννήθηκε το 1969 στην βορειοδυτική πόλη της Εντιρνέ, σπούδασε στα α κολλέγια Kadıköy Maarif Koleji και Kadıköy Anadolu Lisesi στην Κωνσταντινούπολη και σπούδασε στο πανεπιστήμιο της ίδιας πόλης αγγλική φιλολογία.

Μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση ως αθλητικός ρεπόρτερ (!) και το 2004 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Acun Medya. Μέσω αυτής παρήγαγε και παρουσίασε πολλά τηλεοπτικά σόου όπως «Έχεις ταλέντο» ή το «Let's Dance». To 2005 έκελισε συμβόλαιο με τον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Kanal D. Από το 2006 μέχρι το καλοκαίρι του 2012 είχε συμβόλαιο με το Show TV και απο το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με το Star TV. Τo 2013 απέκτησε ο ίδιος με την εταιρεία του Acun Medya το 70 % του τηλεοπτικού σταθμού TV8. Από τον Αύγουστο του 2014 παρουσιάζονται όλες οι εκπομπές του από το δικό του κανάλι.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ