MEDIA

Ο "θρύλος" του ΝΒΑ, Κερτ Ράμπις, στο στούντιο της COSMOTE TV

New York Knicks head coach Kurt Rambis looks on from the sidelines during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Wednesday, March 30, 2016, in Dallas. (AP Photo/LM Otero)
New York Knicks head coach Kurt Rambis looks on from the sidelines during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Wednesday, March 30, 2016, in Dallas. (AP Photo/LM Otero) AP PHOTO/LM OTERO

Ο Κερτ Ράμπις, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά και των ελληνικών γηπέδων θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής "PICK N’ ROLL" (Τρίτη 8/5, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Ο Κερτ Ράμπις, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά και των ελληνικών γηπέδων θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής “PICK N’ ROLL” για μια ξεχωριστή συζήτηση με τον Βασίλη Σκουντή (Τρίτη 8/5, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Ο νικητής τεσσάρων πρωταθλημάτων ΝΒΑ ως φόργουορντ των Λέικερς και Κυπελλούχος Ελλάδος ως παίκτης της ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε το 1981 ως Κυριάκος Ραμπίδης θα ξετυλίξει το κουβάρι της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ενώ θα μοιραστεί ιστορίες με επίκεντρο τους κυρίαρχους Λέικερς της δεκαετίας του '80.

Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπάνια πλάνα από τον τελικό της «Ένωσης» εναντίον του Ηρακλή, στο κλειστό της Γλυφάδας το 1981, αλλά και πλάνα από το πρόσφατο φιλικό των παλαίμαχων παικτών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με τον Ράμπις να τελεί head coach της «Ένωσης».

Στο πρόγραμμα του “PICK N’ ROLL” ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη ενός ακόμα «θρύλου» του ΝΒΑ που επίσης πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ντομινίκ Ουίλκινς θυμάται τις στιγμές του με την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού και τις «ξεδιπλώνει» στην κάμερα της COSMOTE TV.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ, με επίκεντρο τα highlights στα ΝΒΑ Playoffs, ενώ θα παρακολουθήσουν video με όλα τα buzzer beaters της post season, από τη δεκαετία του '80 και του '90.

Ακόμα, μέσα από την εκπομπή οι συνδρομητές θα μάθουν τα πάντα γύρω από τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, ενώ θα μάθουν ποιος είναι ο 15χρονος γιος πρώην άσου του Ολυμπιακού που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ