MEDIA

Ο Sport24 Radio σε Βαρκελώνη και Μιλάνο για τη Euroleague!

Ο Sport24 Radio σε Βαρκελώνη και Μιλάνο για τη Euroleague!

Ακούστε από τους 103,3 στα FM αλλά και το sport24radio.gr τους αγώνες Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός.

Ο Sport24 Radio #paizeidynata και στην Euroleague.

Ακούστε απόψε, Πέμπτη στις 22:00 τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός σε περιγραφή Μιχάλη Στεφάνου και αύριο, Παρασκευή, στις 21:45 τον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός σε περιγραφή Παντελή Διαμαντόπουλου.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού καλύπτεται τηλεοπτικά από το Novasports 2 κι αυτός του Ολυμπιακού από την ΕΡΤ1.

Από τα κανάλια Novasports θα καλυφθεί όλη η υπόλοιπη δράση της Euroleague. Σήμερα, Καρσίγιακα – Ζαλγκίρις Κάουνας στις 18:45 από το Novasports 2, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάμπεργκ στις 19:00 από το Novasports 1, Αναντόλου Εφές - Τσεντεβίτα στις 20:45 από το Novasports 7, Μακάμπι Τελ Αβιβ – Σάσαρι στις 21:05 από το Novasports 4 και Λιμόζ – Λαμποράλ Κούτσα στις 21:30 από το Novasports 3.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Χίμκι θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 1. Την ίδια ώρα η Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από το Novasports 2. Στις 21:00 θα ακολουθήσουν τρεις αγώνες. Η Ζιελόνα Γκόρα θα υποδεχθεί τη Λοκομοτίβ Κούμπαν στο Novasports 2, η Μπάγερν Μονάχου το Στρασβούργο στο Novasports 3 και Ουνικάχα Μάλαγα – Νταρουσάφακα στο Novasports 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ