MEDIA

Ο Sport24 Radio 103,3 στην καρδιά των γεγονότων!

Ο Sport24 Radio 103,3 στην καρδιά των γεγονότων!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια και ο Sport24 Radio 103,3 ήταν εκεί…

O κορυφαίος αθλητικός σταθμός σας μετέφερε όσα συνέβησαν με κάθε λεπτομέρεια στον Βόλο. Με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο στις επάλξεις και τους Βαγγέλη Αρναούτογλου, Κώστα Τσίλη, Σάββα Τζιομπάνογλου, Αντώνη Τσακαλέα και Βασίλη Τεμπέλη στην καρδιά των γεγονότων κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο όσα έγιναν, και που για μεγάλο διάστημα ο χώρος έμοιαζε με εμπόλεμη ζώνη.

Οι πρώτες συνδέσεις έγιναν πριν από τις 6 μ.μ., το απόγευμα του Σαββάτου (6/5) όταν ξεκίνησε η ένταση στις εξέδρες του γηπέδου και στη συνέχεια ακολούθησε η περιγραφή των συγκρούσεων. Παράλληλα υπήρχε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατούσε σε κάθε γωνιά του Πανθεσσαλικού.



Όσο περνούσε η ώρα ο αριθμός των τραυματιών αυξανόταν, με συνέπεια να μεγαλώνει και η αγωνία αφού οι συγκρούσεις των οπαδών συνεχίζονταν.

Εγκαίρως, μέσα από την συχνότητα του Sport24 Radio 103,3 η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη έδωσε το στίγμα για την κατάσταση των τραυματιών καθώς είχε ξεκινήσει η μεταφορά αρκετών εξ αυτών στα νοσοκομεία της περιοχής, μιλώντας αποκλειστικά στον Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Μέσα σε δύσκολο περιβάλλον αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ορισμένοι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα επεισόδια τα οποία ήταν εξέλιξη στο Πανθεσσαλικό μέσα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα που έκοβαν την ανάσα, μέχρι να φτάσουμε στη σέντρα του τελικού και την περιγραφή της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα το μικρόφωνο έμεινε στον Βόλο καθώς ακολούθησε πλούσιο ρεπορτάζ από το... τρίτο ημίχρονο του τελικού.

Ο Sport24 Radio 103,3 στην καρδιά των γεγονότων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ