MEDIA

Ο Ρήγας Δάρδαλης στη μετάδοση του πέμπτου τελικού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Σπανούλης, Καλάθης EUROKINISSI SPORTS

Τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League ως προς τη μετάδοση του Βασίλη Σκουντή και η απόφαση της Cosmote TV για τον πέμπτο τελικό.

Ο Ρήγας Δάρδαλης θα μεταδώσει τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League την Κυριακή (17/6) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, σύμφωνα με την απόφαση της Cosmote TV.

Μετά απ' όσα ακολούθησαν τη λήξη του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ, δηλαδή την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία μεταξύ άλλων επιτέθηκε στον Βασίλη Σκουντή, τις σημερινές (15/6) τοποθετήσεις της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ και τη νέα απάντηση της Πράσινης ΚΑΕ επί του συγκεκριμένου θέματος, η απόφαση της Cosmote TV είναι να γίνει η μετάδοση στο ΟΑΚΑ από τον Ρήγα Δάρδαλη.

Ασφαλώς η Cosmote TV στηρίζει τον Βασίλη Σκουντή, έναν δημοσιογράφο με τεράστια εμπειρία, ήθος και αντικειμενικότητα, αλλά προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η μετάδοση του κρίσιμου τελικού θα διεξαχθεί απρόσκοπτα, την περιγραφή της αναμέτρησης από την οποία θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2018-2019 θα αναλάβει ο Ρήγας Δάρδαλης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ