MEDIA

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Sport24 Radio απόψε στο Καραϊσκάκη και αύριο στο… Europa, ο ίδιος τίτλος σε τρεις ελληνικές και τρεις ιταλικές εφημερίδες, ποια παρουσιάστρια… γκαντέμιασε τον Παναθηναϊκό (λέμε τώρα), τα ευτράπελα στην ΕΣΗΕΑ και άλλα πολλά… Γράφει ο «Mediaρχης» του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

► Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Η μεγάλη βραδιά στους 103,3!

Ολυμπιακός – Ντινάμο Ζάγκρεμπ απόψε! Από το Sport24 Radio 103,3 θα ακούσετε το ματς σε περιγραφή Διονύση Βερβελέ και Ηρακλή Αντύπα και τον Παντελή Διαμαντόπουλο στο σχόλιο. Πριν και μετά το ματς, ο Γιώργος Περπερίδης, ο Αλέξης Βιρβίλης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Θανάσης Κρεκούκιας και ο Θοδωρής Ρούσσος θα σας οδηγήσουν σ' όλες του γωνιές του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Και, μετά τα μεσάνυχτα, ο Ηρακλής Αντύπας και ο Σταύρος Καραΐνδρος, σας περιμένουν να μιλήσετε για όλα όσα συμβούν στον Πειραιά και όχι μόνο.

Sport24 Radio και στο Europa…

ΠΑΟΚ και Αστέρας δίνουν αύριο, Πέμπτη, κρίσιμα ματς στο Europa League και ο Sport24 Radio θα είναι, φυσικά, παρών! Στις 20:00 ξεκινά το Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ σε περιγραφή Σάββα Τζιομπανόγλου για τους 103,3 και στις 22:΅05 ο Νίκος Σαλάκης μεταδίδει από την Τρίπολη το Αστέρας – ΑΠΟΕΛ!

Τηλεοπτικά όλα τα αυριανά ματς του Europa μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV (δείτε το πρόγραμμα) ενώ υπάρχει και η… μαραθώνια εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» στο OTE Sport 1, αρχικά με τον Πάνο Βόγλη και κατόπιν με τον Σωτήρη Κωσταβάρα. Το ματς του ΠΑΟΚ (OTE Sport 2) περιγράφει ο Κώστας Χαλβατσιώτης κι αυτό του Αστέρα (OTE Sport 3) ο Κώστας Ψάρρας.

ΠΑΟύνοβιτς, ε;

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Η «Πράσινη», η «Goal News» και η «Live Sport» επέλεξαν σήμερα τον ίδιο… παναθηναϊκό τίτλο: ΠΑΟύνοβιτς, με έμφαση στον σύλλογο ο οποίος όμως ίσως εντέλει δεν προσλάβει τον Σέρβο (οι εξελίξεις τρέχουν).

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Διαφοροποιήθηκε η «SportDay» η οποία άκουσε το χθεσινό… κάλεσμα των social media (τίγκαρε ο τόπος από φωτογραφίες με το ηλιοβασίλεμα και αίφνης γίναμε όλοι ρομαντικοί – λέμε τώρα) και έπαιξε πρώτο θέμα το αποψινό ματς του Ολυμπιακού. Η οποία «SportDay», ειρήσθω εν παρόδω, από την Παρασκευή θα κοστίζει ένα ευρώ… όλη την εβδομάδα και όχι 1,5 κάθε Παρασκευή, ως ίσχυε μέχρι πρότινος (ελέω αυξημένων σελίδων, λόγω του στοιχηματικού ενθέτου).

Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο!

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Αντίστοιχα, με τις ελληνικές, την… πάτησαν «Gazzetta dello Sport», «Corriere dello Sport» και «Τuttosport». Και τα τρία ιταλικά φύλλο είχαν τίτλο για την καρδιά (cuore) που έδειξε η Γιουβέντους στη Γερμανία κόντρα στη Γκλάντμπαχ παίρνοντας ισοπαλία ούσα με παίκτη λιγότεροι από το 53 λεπτό. Όχι τυχαίο, ελέω του προβλήματος του (σκόρερ, με γκολάρα!) Λίχτσταϊνερ…

ΠΑΟΚ είσαι...

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Την ομορφιά και τη θηλυκότητά τους ανέδειξαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αφού φόρεσαν τις επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, καλλωπίστηκαν, βάφτηκαν και χτενίστηκαν, προσφέροντας... ομορφιά σε όσους είδαν το βίντεο στο Youtube .

Η Α2 συνεχίζει στην ΕΡΤ

Η Α2 μπάσκετ Ανδρών συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον κι η κάμερα της ΕΡΤ θα βρίσκεται στα γήπεδα, προκειμένου να μεταδώσει τηλεοπτικά τους πιο σημαντικούς αγώνες! Οι επόμενες έξι αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν είναι στις 7/11 Παγκράτι - Δόξα Λευκάδας, στις 14/11 Περιστέρι – Λιβαδειά, στις 22/11 Κύμη – Ηρακλής, στις 28/11 Δόξα Λευκάδας –Προμηθέας, στις 5/12 Πανερυθραϊκός – Κύμη και στις 19/12 Ψυχικό-Φάρος Κερατσινίου.

Αποχαιρέτισε ο Φιλιππούσης

Νέος επικεφαλής στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, είναι από σήμερα ο Ιάκωβος Φιλιππούσσς. Ο δημοσιογράφος έλυσε το πρωί τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στο Υπουργείο, αποτελώντας επιλογή του υφυπουργού. Νωρίτερα πέρασε από τον ΑΝΤ1 και αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του, με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη να τον διαδέχεται προσωρινά στη θέση του επικεφαλής του (αποδεκατισμένου, πια) αθλητικού τμήματος.

Αφιέρωμα στο «Navarino Challenge 2015»

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 20:30 και σε επανάληψη την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 23:00 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντοκιμαντέρ «Navarino Challenge 2015». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού (σύμφωνα με τα Tourism Awards έχει αποσπάσει 3 χρυσά και 1 αργυρό) που διεξήχθη φέτος στις περιοχές της Πύλου και της Costa Navarino από 11-13 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του κορυφαίου Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes και που διοργάνωσε η εταιρεία Active Media, η οποία ειδικεύεται σε θέματα αθλητικού τουρισμού.

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova μέσα από το ντοκιμαντέρ, θα παρακολουθήσουν πως άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, έτρεξαν και κολύμπησαν χωρίς χρονόμετρα και χωρίς ανταγωνισμό και αθλήθηκαν με στόχο να αναδείξουν το ζήτημα της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της άσκησης. Στο «Navarino Challenge 2015» εκτός του Dean Κarnazes συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες όπως είναι οι Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης & Δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης), Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο taekwondo), Κέλλυ Αραούζου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο boccia), Νίκος Γέμελος (Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης), Περικλής Ιακωβάκης (Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια), Μάντη Περσάκη (Κορυφαία Γυμνάστρια Pilates) και ο έτερος Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Πρωταθλητής στο Kick Boxing).

ΕΣΗΕΑ; Χαχαχαχαχα

Πέντε μήνες… Πέντε μήνες χωρίς προεδρείο η Ενωση των δημοσιογράφων. Έγιναν εκλογές και τα έντεκα μέλη, πέντε μήνες μετά, δεν έχουν βγάλει προεδρείο και Δ.Σ.! Χθες έγινε για πρώτη φορά ψηφοφορία με μόνη υποψήφια για πρόεδρο την τέως πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου και δεν πέρασε με 4 ψήφους υπέρ, 5 κατά, ένα λευκό συν απόντα για θέμα υγείας τον Μάκη Διόγο. Καίτοι οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι έχουν δηλώσει ότι η θέση τους είναι υπέρ του αντιπροσωπευτικού- αναλογικού προεδρείου δεν κατέθεσαν προτάσεις για τις άλλες θέσεις, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και απορίες (γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα). Οι περισσότερες παρατάξεις λένε ότι είναι υπέρ ενός «συμμαχικού» προεδρείου αλλά, επί του πρακτέου, τα πάντα γίνονται για την καρέκλα.

Ο Μοσκοβισί απόψε στον ΣΚΑΪ

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!

Απόψε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη φιλοξενεί τον Πιέρ Μοσκοβισί σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Τι λέει για τα ανοιχτά θέματα, κόκκινα δάνεια, ασφαλιστικό, ΦΠΑ στην εκπαίδευση, αλλά και για το θέμα του χρέους. Επίσης, αποκαλύπτει το παρασκήνιο των σκληρών διαπραγματεύσεων για την επίτευξη συμφωνίας μέχρι το καλοκαίρι, τις δυσκολίες συνεννόησης με την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά και απαντά στην αιχμή του Αντώνη Σαμαρά για υπονόμευση της δικής του κυβέρνησης.

Αλλάζει (και) το Facebook

Μετά τις… καρδούλες στο Twitter (έχει να πέσει πολύ αγάπη…), νέα αλλαγή προχώρησε και στο Facebook καθώς καταργήθηκε (όχι εν Ελλάδι ακόμη) ο φάκελος προσωπικών μηνυμάτων «Άλλα» (Other) που μέχρι τώρα βρίσκονταν δίπλα στο inbox. Μετά την αλλαγή της εφαρμογής οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μήνυμα σε όποιον άλλον χρήστη επιθυμούν, κι αυτός θα επιλέγει εάν θέλει να δεχτεί το μήνυμα ή να το αγνοήσει, χωρίς ο αποστολέας να γνωρίζει την τύχη του μηνύματος.

Χούντα…

To περιοδικό “Nokta” που πρόσκειται στην Αριστερά κατήγγειλε ότι η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του και προσήγαγε δύο συντάκτες του λόγω του εξώφυλλου του στο οποίο υποστηριζόταν ότι η έκβαση των βουλευτικών εκλογών της 1ης Νοεμβρίου, στην Τουρκία, θα βαθύνει τη διχόνοια και θα πυροδοτήσει εντάσεις σε ολόκληρη την χώρα.

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!


Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού “Nokta” κυκλοφόρησε με τον τίτλο «η έναρξη του εμφυλίου πολέμου», μία ημέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές στις οποίες το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ανέκτησε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία σε μια ευρεία νίκη για τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η διεύθυνση του περιοδικού επισήμανε ότι το γραφείο ενός εισαγγελέα στην Κωνσταντινούπολη απαγόρευσε τη διανομή του τελευταίου τεύχους και διέταξε την έφοδο αφού το εξώφυλλο δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο. Οι αρχές είχαν επίσης πραγματοποιήσει μια έφοδο στα γραφεία του εν λόγω έντυπου μέσου πριν από δύο μήνες καθώς είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τον πρόεδρο Ερντογάν να τραβάει χαμογελαστός μια «σέλφι» μπροστά από το φέρετρο ενός στρατιώτη.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (1)

Δυστυχώς, για τον Παναθηναϊκό, η (πολύ σέξι) παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Μπάγια Αντωνοπούλου, δεν έφερε γούρι με την ΑΕΚ…

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!


Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (2)

Ο ΠΑΟύνοβιτς, μια σέξι στη Λεωφόρο και η καρδιά της Γιούβε!


Eνσταντανέ από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Parole» του Epsilon TV, της Αννίτας Πάνια. Τα σέβη μας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ