MEDIA

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο "Pick N’ Roll" της COSMOTE TV

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα βρεθεί στην εκπομπή "Pick N Roll" (20:00), προκειμένου να μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες και τις ευθύνες αυτής της διαδρομής στο ξεκίνημα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε την πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με δύο διαδοχικές νίκες επί της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ, και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV και στην εκπομπή "Pick N Roll" με τον Βασίλη Σκουντή, προκειμένου να μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες και τις ευθύνες αυτής της διαδρομής (Τρίτη 28/11, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, εκ των αρχηγών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και σμολ φόργουορντ του Άρη, θα αναφερθεί στις συνέπειες τις διένεξης που είχαν FIBA και Ευρωλίγκα, αλλά και στα κίνητρα, τα όνειρα και τη ζωή μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε το ρεπορτάζ από τους αγώνες Εθνικών ομάδων και αποκλειστικές δηλώσεις παικτών, στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής "Pick N’ Roll", υπάρχει ακόμα αποκλειστική συνέντευξη του φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγιες, στην κάμερα της COSMOTE TV, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στην ισπανική ομάδα από το 2004 έως σήμερα, στο «φλερτ» που είχε δεχθεί στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αλλά τις ενστάσεις που έχει για το καλεντάρι, δεδομένου του παράλληλου σχεδιασμού της FIBA και της Ευρωλίγκας. Επίσης, θα ακούσουμε την άποψή του για το flopping και θα καταλάβουμε γιατί προτείνει να δούμε τα στατιστικά, ώστε να διαπιστώσουμε ποιος είναι ο παίκτης εις βάρος του οποίου, σφυρίζονται τα περισσότερα φάουλ.

Μέσα από την εκπομπή, θα απολαύσουμε ακόμα ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Ρόι Τάρπλεϊ, με σπάνια πλάνα από τη θητεία του αλησμόνητου Αμερικανού σταρ στους Ντάλας Μάβερικς (1986-1990), ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015, σε ηλικία 50 ετών.

Όπως κάθε εβδομάδα, θα "ταξιδέψουμε" στην άλλη ακτή του Ατλαντικού και θα ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις και τα κατορθώματα του Γιάννη, αλλά και του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, NCAA, με τους Ντέιτον Φλάιερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ