Ο Νίκος Παππάς στον Sport24 Radio 103.3 - Media - SPORT 24
MEDIA

Ο Νίκος Παππάς στον Sport24 Radio 103.3

Ο Νίκος Παππάς στον Sport24 Radio 103.3

Την Τετάρτη (13/7) ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στον Sport24 Radio 103.3 και θα συζητήσει με τους Σωτήρη Γεωργίου και Γιώργο Οικονόμου για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική ομάδα και ό,τι άλλο εσείς θέλετε.

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) ο Νίκος Παππάς θα επισκεφτεί τον Sport24 Radio 103.3 για να "ανοίξει την καρδιά" του στον Σωτήρη Γεωργίου και τον Γιώργο Οικονόμου. Ο 26χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στο στούντιο του Sport24 Radio 103.3 και θα... παίξει δυνατά, μιλώντας για όλα όσα τον έχουν σημαδέψει στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός, η Εθνική ομάδα, τα πάθη, τα λάθη και όλα αυτά που έχουν χαρακτηρίσει τη ζωή και την καριέρα του από την πρώτη στιγμή έως τώρα.

Μείνετε συντονισμένοι και ακούστε τον Νίκο Παππά την Τετάρτη (13/7) από τις 14:00 έως τις 16:00 στον Sport24 Radio 103.3!

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24