MEDIA

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην "Αθλητική Κυριακή"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Γρηγορίου ICON

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή", που μεταδίδεται απόψε (10/12) στις 22:00 από την ΕΡΤ1.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, είναι ο καλεσμένος του Γιώργου Λυκουρόπουλου του Ηλία Χριστογιαννόπουλου και της Μαρίας Παπαδοπούλου, στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή", που μεταδίδεται απόψε, 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00 από την ΕΡΤ1.

Ο κ. Γρηγορίου θα μιλήσει για την εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα και θα σχολιάσει τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής στη Super League.

Ακόμα, άμεσο ρεπορτάζ από την Τούμπα μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων σε όλα τα ματς, αποκλειστικές δηλώσεις από το Αγρίνιο των πρωταγωνιστών Κώστα Φορτούνη και Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και όλα τα νέα του Σαββατοκύριακου από τα αθλήματα που προσφέρει η Δημόσια Τηλεόραση καθώς και όλη η διεθνής αθλητική επικαιρότητα.

Κι όπως πάντα, το Αρχείο της ΕΡΤ για παλιά ματς όπως μόνο η ΕΡΤ μπορεί να προσφέρει. Μόνο στην "Αθλητική Κυριακή", την πιο ιστορική αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ