MEDIA

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο "PICK Ν’ ROLL" της COSMOTE TV

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο "PICK Ν’ ROLL" της COSMOTE TV
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έρχεται στο στούντιο της εκπομπής "PICK Ν’ ROLL" για να συζητήσει με τον Βασίλη Σκουντή για την εντυπωσιακή φετινή πορεία της ομάδας και να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, έρχεται στο στούντιο της εκπομπής "PICK Ν’ ROLL" για να συζητήσει με τον Βασίλη Σκουντή για την εντυπωσιακή φετινή πορεία της ομάδας και να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη, την Τρίτη 17/4, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 4HD).

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει επίσης ένα ξεχωριστό θέμα με πρωταγωνιστή τον Κίκι Κλαρκ του Περιστερίου. Ο Αμερικανός "μπόμπερ", ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε ένα εντυπωσιακό σερί 24 νικών και στην άνοδο στην Α1, έκανε βόλτα στα δυτικά προάστια με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, "δίδαξε" χιπ χοπ χορό και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της καριέρας και της ζωής του.

Όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα μεταφέρει στους τηλεθεατές του "PICK Ν’ ROLL" τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ, ενώ ο Άρης Μπάρκας τα νέα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ