MEDIA

Ο Γιάννης & ο Θάνασης Αντετοκούνμπο στο Pick & Roll

Ο Γιάννης & ο Θάνασης Αντετοκούνμπο στο Pick & Roll
INTIME SPORTS

Η εκπομπή Pick & Roll σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου (19.30, ΟTE SPORT 4HD) θα είναι ξεχωριστή, καθώς ο Βασίλης Σκουντής θα έχει στο στούντιο του ΟΤΕ TV δύο Έλληνες που διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο: τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για τους Μπακς και τους Νικς, ο Γιάννης και ο Θανάσης θα μιλήσουν για το αμερικανικό όνειρο και το ταξίδι από τη γειτονιά των Σεπολίων στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, το οποίο προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Τα δυο αδέλφια θα μοιραστούν με τους συνδρομητές του OTE TV κάποιες από τις συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουν ζήσει, όντας στο ίδιο παρκέ με θρύλους, όπως ο Κόμπε Μπράιαντ και οΛε Μπρον Τζέιμς. Θα αποκαλύψουν και τα όνειρα τους για την Εθνική Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης επίσκεψης των αδελφών Αντετοκούνμπο, θα θυμηθούμε τι έχουν πει για τον "Greek freak" μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Στεφ Κάρι, ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, αλλά και τι είχε να σχολιάσει για τον Θανάση ο Καρμέλο Αντονι. Θα απολαύσουμε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους, πριν πάρει τη σκυτάλη ο μικρότερος -και ανερχόμενος- αδελφός τους, Κώστας, ο οποίος μετείχεστο παιχνίδι που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πόρτλαντ, με τους καλύτερους παίκτες γυμνασίων του κόσμου.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο επισκέπτονται την Αθήνα και το στούντιο του OTE TV, στο πλαίσιο του ΕΚΟ Antetokounbros Streetball Event 2016 που παρουσιάζει το eurohoops.net και θα πραγματοποιηθεί Απρίλιο και Μάιο στο Ηράκλειο Κρήτης, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του OTE TV και την τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια OTE SPORT.

Όπως κάθε εβδομάδα, η εκπομπή θα έχει και άλλα ξεχωριστά θέματα, όπως:

  • Ο σπουδαίος σκόρερ του ΝΒΑ, στη δεκαετία του '80, Άλεξ Ίνγκλις, μιλάει για τη ζωή του ως NBAer.

  • Ο Μέμο Οκούρ, ο Τούρκος σέντερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ το 2004 με τους Πίστονς, αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σχέση του με τον Κώστα Κουφό.

  • Την εκπληκτική παράσταση του Κόμπε Μπράιαντ στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

  • Το παρασκήνιο του συναρπαστικού αγώνα για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ στην Α1, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά στο Pick & Rollτην Τρίτη 19 Απριλίου στις19.30με τον Βασίλη Σκουντή στο OTE SPORT 4HD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ