MEDIA

Ο… ΕΡΤικός απολογισμός του Ρίο

Ο… ΕΡΤικός απολογισμός του Ρίο

Τηλεθέαση, κάλυψη, απόηχος, συμπεράσματα: η ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ΕΡΤ, πάντα παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δική της σημαντική αποστολή, που ήταν η ολοκληρωμένη κάλυψη του μεγαλύτερου αθλητικού ραντεβού στον πλανήτη και, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση, « αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που για μία ακόμη φορά έδειξε στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση».

Και συνεχίζει: « Μέσω των καναλιών της ΕΡΤ, οι τηλεθεατές είδαν:

1) 920 ώρες προγράμματος από τα 3 τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ.

2) Ζωντανή μετάδοση όλων των προσπαθειών για μετάλλια, των αθλητών και των αθλητριών της ελληνικής αποστολής, αλλά και όλες τις προσπάθειές τους στα προκριματικά των αγωνισμάτων, εκτός από τους προκριματικούς που δεν κάλυπτε τηλεοπτικά ο OBS και δεν δίνονταν ως unilateral κύκλωμα.

3) Όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα εκτός από το μπάντμιντον, το γκολφ, το μοντέρνο πένταθλο και το ιππικό τρίαθλο.

4) Δηλώσεις από όλους τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες στην κάμερα της ΕΡΤ, live απ’ όλα τα αγωνίσματα και ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης. Δεν υπήρχε μέρα σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς live συνεντεύξεις αθλητών και αθλητριών μας.

5) Εκτεταμένα ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων, όλων των ελληνικών επιτυχιών αλλά και των μεγάλων επιδόσεων ξένων αθλητών και αθλητριών, με ζωντανές συνδέσεις των απεσταλμένων της ΕΡΤ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

6) Πλήρη ραδιοφωνική κάλυψη όλων των αγωνισμάτων από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με δεκάδες συνεντεύξεις και αφιερώματα στους Αγώνες του Ρίο και τις επιτυχίες της ελληνικής αποστολής, ενώ και μέσω του ert.gr και των social media, οι Έλληνες φίλαθλοι ενημερώνονταν σε πραγματικό χρόνο για όλα τα αθλήματα.

Το προσωπικό της ΕΡΤ, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, έδωσαν μέρα και νύχτα, τον καλύτερό τους εαυτό, μεταφέροντας στην Ελλάδα εικόνα και ήχο και η ανταμοιβή τους είναι η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, καθώς όπως έδειξαν και οι μετρήσεις, τους Ολυμπιακούς Αγώνες παρακολούθησαν από την ΕΡΤ -για τουλάχιστον 1 λεπτό- περισσότεροι από επτά (7) εκατομμύρια μοναδικοί τηλεθεατές».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ