MEDIA

Ο Ερίκ Καστέλ ήρθε με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ο Ερίκ Καστέλ ήρθε με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής είναι γεγονός. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλα τα τεύχη του ιστορικού ποδοσφαιρικού κόμικ! Μη χάσετε το πρώτο που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα όλης της χώρας. Μαζί του επιστρέφει και ο διαγωνισμός - ιεροτελεστία "Γίνε Πρόεδρος", με πλούσια δώρα.

Ο μεγάλος άσος της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν που αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα μέσα από μια μοναδική προσφορά της εφημερίδας "Έθνος". Το ιστορικό ποδοσφαιρικό κόμικ του Ερίκ Καστέλ επιστρέφει αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Αυτήν την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του, να αποκτήσουν όλα τα τεύχη (15+1) του θρυλικού ποδοσφαιρικού κόμικ Ερίκ Καστέλ , μέσα από την ένθετη έκδοσή του!

Ο Ερίκ Καστέλ ήρθε με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Το ελληνικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει για πρώτη φορά όλη την συλλογή (15+1 τεύχη) καθώς μέχρι σήμερα κυκλοφόρησαν μόνο 9 τεύχη. Μάλιστα, οι λάτρεις του θρυλικού Ερίκ Καστέλ θα μπορούν να αποκτήσουν συλλεκτική αφίσα κάθε Δευτέρα στο ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί.

Από αυτή την Κυριακή (17/12) και κάθε βδομάδα, ο Ερίκ Καστέλ, ο πιο δημοφιλής, ο πιο διάσημος και αγαπημένος ποδοσφαιριστής της 9ης Τέχνης, με τις υπέροχες, καλοδιάβαστες και εγκάρδιες ιστορίες του, επιστρέφει για να ολοκληρώσει την σειρά του!

Ο Ερίκ Καστέλ ήρθε με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Μην χάσετε το πρώτο τεύχος αυτήν την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με τον διαγωνισμό - ιεροτελεστία για χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Το "Γίνε Πρόεδρος" επιστρέφει μ' ένα αυτοκίνητο Nissan Micra και μεγάλα δώρα κάθε μέρα! Είστε έτοιμοι να γίνετε πρόεδροι ;

Κάθε Κυριακή πάρτε το ΕΘΝΟΣ στα χέρια σας!

Ο Ερίκ Καστέλ ήρθε με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ