MEDIA

Ο Ερίκ Καντονά ως κομισάριος του ποδοσφαίρου στο Eurosport

Ο Ερίκ Καντονά ως κομισάριος του ποδοσφαίρου στο Eurosport

Ο Ερίκ Καντονά, ο αυτοδιορισμένος κομισάριος του ποδοσφαίρου, επιστρέφει για την καλοκαιρινή γιορτή του αθλήματος, δίνοντας την ξεχωριστή του άποψη πάνω στα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης την στιγμή που θα αναμετρώνται οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Επτά νέα επεισόδια στα κανάλια του Eurosport από σήμερα (15/6).

Ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι μόλις έγινε καλύτερο, καθώς το Eurosport επιβεβαιώνει την επιστροφή του Eric Cantona ως αυτοδιορισμένου κομισάριου του ποδοσφαίρου για επτά αποκλειστικά νέα επεισόδια.

Αρχίζοντας από σήμερα (15/6), ο Καντονά, ο αινιγματικός βετεράνος Γάλλος διεθνής και θρύλος της Manchester United, θα επιστρέψει στο ρόλο του κομισάριου του ποδοσφαίρου, δίνοντας την ξεχωριστή του άποψη πάνω σε όλα τα μεγάλα θέματα συζήτησης, καθώς οι κορυφαίες διεθνείς ομάδες του κόσμου αναμετρώνται αυτό το καλοκαίρι.

Απευθείας από το μυστικό υπόγειο καταφύγιό του, με την συντροφιά της αγαπημένης του μπάλας, της ‘Ooh Ahh’ και του συνεργάτη του, του Ίγκορ, ο κομισάριος θα κατασκοπεύει όλη τη δράση αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να δώσει έντονες στιγμές στα επτά ολοκαίνουργια επεισόδια κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου. Κάθε επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στα ψηφιακά κανάλια του Eurosport – eurosport.com και των εφαρμογών του– και θα μεταδίδεται σε όλη την Ευρώπη από το Eurosport 1.

Ο Καντονά έχει γίνει συνώνυμος με το Eurosport από την στιγμή που πήρε το ρόλο του αυτοδιορισμένου κομισάριου του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Γαλλία πριν δύο χρόνια. Τα ξεκαρδιστικά σχόλιά του, όπου έχει απόλυτη ελευθερία να σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες στο ποδόσφαιρο - από τον Μέσι μέχρι τον Μουρίνιο και από τον Ρονάλντο μέχρι τον Ζλάταν - έχουν κερδίσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Οι θαυμαστές του Καντονά μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την αποκλειστική σειρά ντοκιμαντέρ στο Eurosport όπου εξερευνά την σχέση μεταξύ ποδοσφαίρου και κοινωνίας, το The King’s Road. Η σειρά των τριών επεισοδίων μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι στο χώρο του ποδοσφαίρου σε τρεις χώρες που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό το καλοκαίρι, Ισλανδία, Σενεγάλη και Περού. Όλα τα επεισόδια είναι τώρα διαθέσιμα on-demand στο Eurosport Player, μέσω του eurosport.com και των εφαρμογών του Eurosport.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του κομισάριου του ποδοσφαίρου:

15/06/2018 14:20 Eurosport 1

19/06/2018 12:55 Eurosport 1

26/06/2018 12:25 Eurosport 1

30/06/2018 15:55 Eurosport 1

05/07/2018 19:25 Eurosport 1

09/07/2018 16:00 Eurosport 1

17/07/2018 14:00 Eurosport 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ