MEDIA

Ο διαγωνισμός για τις άδειες στα ερτζιανά και το νέο ελληνικό clasico!

Ο διαγωνισμός για τις άδειες στα ερτζιανά και το νέο ελληνικό clasico!

Τι γίνεται στο τοπίο του ελληνικού ραδιοφώνου, πότε θα παίξουν πάλι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, τι μεταδόσεις μπάσκετ υπάρχουν μεσοβδόμαδα; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Κοντοζυγώνει ο διαγωνισμός για τις ραδιοφωνικές άδειες

Για τις αρχές του 2017 το αργότερο προσδιορίζεται ο διαγωνισμός που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη χορήγηση ραδιοφωνικών αδειών. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε το… προφανές, ήτοι το σύνθετο τοπίο που επικρατεί στον χώρο των ερτζιανών (και πολύ πιο σύνθετο εν συγκρίσει με το αντίστοιχο τηλεοπτικό status quo), υπογράμμισε ότι «ο ραδιοφωνικός χάρτης είναι προς διαβούλευση στις ενώσεις ραδιοφώνου και πιστεύουμε ότι έως τέλος του χρόνου θα έχουμε αποτελέσματα» και σημείωσε ότι στα τέλη του έτους ή το αργότερο στις αρχές του 2017 θα προχωρήσει η διαδικασία της αδειοδότητης. «Στα ραδιόφωνα έχουμε πιο σύνθετο τοπίο από αυτό της τηλεόρασης, με σταθμούς που δεν είναι ούτε προσωρινά αδειοδοτημένοι, έχουμε την αθλιότητα του δάσους κεραιών στις κορυφογραμμές και αυτό που προσπαθούμε είναι να βάλουμε και εκεί μία τάξη» τόνισε.

-> Διαβάστε ακόμη: Απορίες, ερωτήματα και προτάσεις για τον χάρτη του ραδιοφώνου που χαράσσει η κυβέρνηση

Μπρατσιάκος στο «Pick & Roll»

Αύριο, Τρίτη στις 20:00 στο OTE Sport 4 καλεσμένος στο «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή θα είναι ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, λίγες ώρες μετά τη δεύτερη νίκη των νεοφώτιστων στη Stoiximan.gr Basket League, επί των Τρικάλων. Ακόμη, ο Κεμ Μπιρτς του Ολυμπιακού μιλά για την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» και ο Δημήτρης Κατσίβελης της Αστάνα μιλάει για την ζωή του στο Καζακστάν και τις μπασκετικές παραστάσεις του αλλά και τις διαφορές κουλτούρας στην ομώνυμη πόλη. Όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα παρουσιάσει όσα έγιναν στο ΝΒΑ, εστιάζοντας στην εντυπωσιακή σεζόν που απολαμβάνει φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όντας ο κορυφαίος όλων των στατιστικών κατηγοριών στους Μιλγουόκι Μπακς ενώ ο Γιάννης Καλαμπόκης θα αναλύσει με τη βοήθεια γραφικών τις φάσεις, τα συστήματα και τις τακτικές κορυφαίων ομάδων, όπως σχολιάζει την επικαιρότητα στο ελληνικό, αλλά και το παγκόσμιο μπάσκετ.

«Στο Φιλέ» η κλήρωση του League Cup «Νίκος Σαμαράς»

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final Four του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή των Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Την κλήρωση θα σχολιάσουν από το στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος και ο πασέρ του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης, από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν και από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ και ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης Επίσης, «Στο Φιλέ» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα και την 3η αγωνιστική, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ. Η εκπομπή θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr.

«ΠΑΟΚ - Βιλερμπάν» στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση τον εντός έδρας αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τη γαλλική Βιλερμπάν την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην περιγραφή του αγώνα είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης και στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου ο Γιάννης Βοϊτσίδης.

Και συνεχίζει να παίζει… μπάσκετ η ΕΡΤ3, και την άλλη εβδομάδα θα δείξει αγώνες: την Τρίτη 15/11 το Νίζμπρουκ – Αρης και την Τετάρτη 16/11 το Νεπτούνας – ΠΑΟΚ.

Νέο ελληνικό clasico!

Αύριο, Τρίτη στις 18:00 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» μεν το Διονύση Στρούμπο στο Novasports1HD, θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος, θα είναι ο προπονητής του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός. Η συνέχεια είναι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 18:00, με τη μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός από τo Novasports1HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, για την 2η αγωνιστική της A1 Ανδρών. Στην περιγραφή και στο σχόλιο θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

«Ride of a lifetime» στο Eurosport

Οι φίλοι της ποδηλασίας σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός συναρπαστικού ταξιδιού σε ολόκληρο το Ισραήλ, μέσα από τη νέα εκπομπή του Eurosport, «Ride of a lifetime». Η σειρά παρακολουθεί στενά τις περιπέτειες των Elodie Poirier και Jonas Kassigkeit οι οποίοι εξερευνούν τα πανέμορφα τοπία της χώρας, την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της μέσα σε ένα επιβλητικό και επιθετικό τοπίο. Η σειρά αποτελείται από 45 επεισόδια των 90 δευτερολέπτων το καθένα και προβάλλεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία στα κανάλι του Eurosport, θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του 2017 και τυγχάνει της υποστήριξης του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ.

ΑΕΚ, Αρης και γυναίκες Ολυμπιακού στη Nova

Η νέα μεγάλη διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, το Basketball Champions League, συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες και της ΑΕΚ και του Άρη. H αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 19:30 στο Novasports3HD με τον αγώνα Rosa Radom – Usak Sportif σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 21:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Σάσαρι. Ο αγώνας θα προβληθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 19:00 με τη μετάδοση του αγώνα Μπεσίκτας – Ζιελόνα Γκόρα από το Novasports3HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Τέλος, στις 21:00 το Novasports2HD και ηχητικά το Novasports.gr θα καλύψουν το παιχνίδι Άρης - Μπάνβιτ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 18:00 θα παρακολουθήσουν ζωντανά από το Novasports1HD τον αγώνα Ολυμπιακός – KOSC για την 3η αγωνιστική του EuroCup Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ