MEDIA

O απόηχος του 5ου τελικού της Stoiximan.gr Basket League στην COSMOTE TV

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το PICK N’ ROLL της COSMOTE TV επιστρέφει την Τρίτη, 19/6 στις 20.00, με πλούσιο ρεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο γύρω από τον 5ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, που ανέδειξε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Το PICK N’ ROLL της COSMOTE TV επιστρέφει την Τρίτη, 19/6 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD), με πλούσιο ρεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο γύρω από τον 5ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, που ανέδειξε Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2018 τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ματς, καθώς και τις εξελίξεις γύρω από τη σύνθεση των δύο ομάδων με τη νέα σεζόν.

Μέσα από την εκπομπή, θα προβληθούν επίσης πλάνα από την παρουσίαση του Αργύρη Πεδουλάκη από την ομάδα του Περιστερίου, στην οποία ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει μετά από αρκετές σεζόν και θα κοουτσάρει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επιπλέον, μέσα από ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, το PICK N’ ROLL «αποχαιρετά» τον εμβληματικό προπονητή της Εθνικής μπάσκετ του 1987, Κώστα Πολίτη. Όπως κάθε εβδομάδα, οι λάτρεις του μπάσκετ θα έχουν «πρόσβαση» στις σημαντικότερες εξελίξεις που αφορούν στο ΝΒΑ, λίγες ημέρες πριν το ΝΒΑ Draft 2018.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο διεθνής φόργουορντ, Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει για την νέα πρόκληση στην καριέρα του από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ως παίκτης της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ