MEDIA

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Ολη η αθλητική τηλεοπτική δράση του Σ/Κ, το ΣΚΑΪ24, η θέση Μαρινάκη για τις άδειες, στη στέψη στη Formula 1, η επάνοδος του «Traction» και η ανανέωση Νova - Warner Bros.! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

«Euroleague Show» απόψε με… Sport24 Radio!

Στις 22:15 ξεκινά στην ΕΡΤ1 η αποψινή εκπομπή «Euroleague Show» σε παρουσίαση Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου, με τον απόηχο της ήττας του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι αλλά και το ρεπορτάζ του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα, όταν τελειώσει.

Καλεσμένο στο στούντιο θα είναι οι παραγωγοί του Sport24 Radio 103,3, ο Σπύρος Καβαλιεράτος του Sport24.gr και ο Σωτήρης Γεωργίου του Contra.gr, μαζί με τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη αλλά και την πλέι μέικερ του Πρωτέα Βούλας και της εθνικής ομάδας, Αγγελική Νικολοπούλου.

Στην πρώτη δυάδα Αlpha και Star…

…ναι, τα κανάλια που θα έκλειναν αν το ΣτΕ δεν κατέρριπτε τον διαγωνισμό του Νίκου Παππά! Τέσπα, που λένε και οι νέοι… Το κεντρικό δελτίο του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, βρέθηκε στην κορυφή τον Νοέμβριο με, κατά μέσο όρο, 751.000 τηλεθεατές (ποσοστό 22,6%) και ακολούθησαν οι ειδήσεις του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα με 633.000 τηλεθεατές (ποσοστό 17%). Επονται ΑΝΤ1 με 504.000 (και ποσοστό 15,1%), ΣΚΑΪ με 482.000 (11%) και ΕΡΤ με 174.000 (4,2%).

και οι εξελίξεις με νέα κανάλια και άδειες!

«Εκπομπή σήματος εδώ και τώρα» ζητάει η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως διαπιστώνεται με ανάρτηση στο parapolitika.gr (στον οποίο ανήκει). Σύμφωνα με την εν λόγω ανάρτηση η Alter Ego «ζητά από τους αρμόδιους φορείς να επιτρέψουν την εκπομπή σήματος του νέου καναλιού, δεδομένου ότι με την υπάρχουσα κατάσταση οι εκπεμπόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας δεν διατηρούν κάποιο πλεονέκτημα στην εκμετάλλευση του εθνικού φάσματος έναντι ενός νέου ενδιαφερόμενου τηλεοπτικού σταθμού».

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Συνάμα, ο κ. Μαρινάκης ζητά «άμεσες απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέτωπο του εγχώριου τηλεοπτικού σκηνικού και απευθύνει σειρά καίριων ερωτημάτων τόσο στον κ. Παππά, που πλέον φέρει τον τίτλο το υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και στις δύο ανεξάρτητες εμπλεκόμενες Αρχές, την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σε σχέση με την εκπομπή του τηλεοπτικού της προγράμματος». Και ζητά και την παρέμβαση της ΕΕΤΤ, ρυθμιστικής και εποπτικής αρχής για την λειτουργία του μονοπωλίου της Digea καθώς υπάρχει ρητός όρος που υπαγορεύει στην Digea να συμβάλλεται με όλους τους παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου με ισοδύναμους όρους, σε ισοδύναμες περιστάσεις.

Νέο… ΣΚΑΪ βγάζει ο Αλαφούζος!

Όπως είχε γνωστό από την πρόσφατη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ , ο όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο. Και τούτο ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα: «Ο ΣΚΑΪ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση με τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο. Το πρόγραμμα του νέου σταθμού θα περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά και νέες. Όλες οι ζώνες του νέου καναλιού θα εκπέμπουν στο ρυθμό της ενημέρωσης.

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!
STUDIO FOTOGENIAPANIGYROPOULOS GEORGE

Το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες». Για το τελευταίο, αναφέρεται σε Cosmote TV και Nova… Το νέο κανάλι θα ονομάζεται ΣΚΑΪ24.

Ντέρμπι «αιωνίων» στις γυναίκες

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 21:00 διεξάγεται το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ Γυναικών. Το ματς μεταδίδεται live από το Novasports 3HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου

Σαν σήμερα, στα… περίπτερα

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Ως γνωστόν, χάρη στο Sport24.gr και στο ειδικό του section, μπορείτε να βλέπετε πρωτοσέλιδα παλαιότερων ημερομηνιών. Σαν σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2015, ήταν η επομένη του Μπάγερν – Ολυμπιακός 4-0 και η προαναγγελία για το… λιώσιμο της Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη, που δεν έμελλε να γίνει ποτέ (ελέω… Ζιρού).

Novasportsstories με Μουρούτσο και Ζιλμπέρτο Σίλβα

Συνεχίζονται τα εξαιρετικά αφιερώματα στο Novasportsstories, το νέο κανάλι της Nova που γράφει τη δική του ιστορία. Στο πλαίσιο των εκπομπών "Legend Stories" που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00, ήδη έχουν εξιστορήσει γνωστές και άγνωστες πτυχές της διαδρομής τους, οι Γιώργος Αφρουδάκης, Δημοσθένης Ταμπάκος και Δημήτρης Ιτούδης (τα αφιερώματα είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία NovaGO), ενώ τα επόμενα αφιερώματα που έχουν επιμεληθεί οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, θα είναι σε δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού. Συγκεκριμένα στον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000, Μιχάλη Μουρούτσο (Τετάρτη 30/11, 22:00) και στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μέσο και νυν τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ζιλμπέρτο Σίλβα (Τετάρτη 7/12, 22:00).

«Traction», 18th edition!

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Το «Traction» με τον Κώστα Στεφανή ενηλικιώθηκε, καθώς έφτασε εσχάτως τα 18 χρόνια ζωής στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζοντας θέματα για την αυτοκίνηση, τη μηχανοκίνηση και την τεχνολογία, μέσα από τη δική του, ξεχωριστή ματιά. Στην πρεμιέρα για φέτος, Κυριακή 16:30 στον ΣΚΑΪ, η ετήσια εκδήλωση Goodwood Revival, η Citroen παρουσίασε στη Βαρκελώνη το νέο C3, μοντέλο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στην ανταγωνιστική κατηγορία των σούπερ μίνι και το Tracer 700 της Yamaha.

Τα ντέρμπι του… Σ/Κ

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τα ντέρμπι Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό – Μαρσέιγ για την 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, το Σάββατο στις 18:00 και την Κυριακή στις 21:45 αντίστοιχα.

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Για την Premier League Από τα κανάλια Cosmote Sport μεταδίδονται, μεταξύ άλλων, το Σάββατο στις 17:00 Λίβερπουλ - Σάντερλαντ (σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου) και, αν νικήσουν οι «κόκκινοι», θα περάσουν –ξανά- πρώτοι αναμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι της πρωτοπόρου Τσέλσι με την αήττητη Τότεναμ (19:30, σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου). Στην Primera ξεχωρίζουν το Σάββατο (21:45) το Σεβίλλη - Βαλένθια και την Κυριακή το Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα στις 21:45 (χωρίς… διπλό από το 2007 εκεί οι «μπλαουγκράνα) ενώ η Bundesliga έχει σαββατιάτικο πρόγραμμα… φουλ με Αϊντραχτ – Ντόρτμουντ (16:30) και Μπάγερν – Λεβερκούζεν (19:30).

Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο μπάσκετ και η απονομή στη Formula 1 στην Cosmote TV

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκουν και οι αγώνες ανάδειξης πρωταθλητή στην Formula 1, πρωταθλήτριας χώρας στο τένις και πρώτης θέσης στην Stoiximan.Gr Basket League. Επιπροσθέτως, παρακολουθούμε παιχνίδια του ΝΒΑ (Cosmote Sport 4HD) και σε prime time όπως το Βοστώνη-Σαν Αντόνιο (Παρασκευή 25/11, 20.00), το Φιλαδέλφεια- Κλίβελαντ (Κυριακή 27/11, 20.00) και το Φοίνιξ-Ντένβερ (Κυριακή 27/11, 22.30). Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια, οι οδηγοί της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον διεκδικούν τον τίτλο της σεζόν στη Formula 1, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο Γερμανός προηγείται με 12 βαθμούς, πριν την εκκίνηση στο σιρκουί του Άμπου Ντάμπι. Στο Cosmote Sport 5HD, παρακολουθούμε ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD όσα θα γίνουν, από τις ελεύθερες δοκιμές, το Σάββατο 26/11 με τις κατατακτήριες δοκιμές (14.50) και φυσικά την Κυριακή 27/11 τον αγώνα τίτλου στις 14.45. Την ημέρα της εκκίνησης στην Yas Marina, στις 13:00, θα μας περιμένει στο Cosmote Sport 5HD η εκπομπή “Grand Prix”με τον Αντρέα Παλομπαρίνι και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν μπουν στον τελευταίο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, στην Stoiximan.gr Basket League μετά την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής, και ως οι μόνες αήττητες, βρίσκονται στο ίδιο παρκέ το Σάββατο 26/11, στις 19.00. Οι συνδρομητές COSMOTE TV έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε όσα γίνουν στο ματς, μέσω του Cosmote Sport 4HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD

Από το 1900 που ξεκίνησε το Davis Cup, δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός της Αργεντινής, που να έχει φτάσει 4 φορές στον τελικό και να μην έχει σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι Αργεντινοί έχουν φέτος μία ακόμα ευκαιρία να αναδειχθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο τένις. Για να τα καταφέρουν πρέπει να νικήσουν την Κροατία, που κατέκτησε τον τίτλο το 2015, επί των εδαφών της. Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα, συνεχίζονται το Σάββατο 26/11, με αγώνα διπλού (16.00) και ολοκληρώνεται την Κυριακή 27/11, με δυο ματς μονού (15.00, 17.30) στο Cosmote Sport 6HD.

Περισσότερη… Stoiximan.gr Basket League στη Nova

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Το Σάββατο στις 16:00 ξεκινά η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα λεπτό προς λεπτό» στο Novasports 2HD με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη και στις 17:00 θα καλύψει σε παράλληλη μετάδοση τα ματς Κόροιβος Αμαλιάδας – Λαύριο DHI, Δόξα Λευκάδας – Άρης, Κολοσσός H Hotels – Κύμη Seajets και Προμηθέας Πατρών – Τρίκαλα BC Aries ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings θα μεταδοθεί από το Novasports 4HD. Ακολουθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 19:00 το ματς Παναθηναϊκός Superfoods – Απόλλων Πατρών Carna, από Novasports 2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα

Η Νova και η Warner Bros. επεκτείνουν τη μακρόχρονη συνεργασία τους

Η Nova, προχώρησε σε ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με τη Warner Bros., ένα από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο Αμερικάνικο και Ελληνικό Box Office. Με την συμφωνία αυτή, η Warner Bros. θα συνεχίσει να δίνει αποκλειστικά για πρώτη προβολή στη Nova, όλες τις ταινίες και το πρόγραμμά της! Tα κανάλια Novacinema εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους όλες τις πρεμιέρες της Warner Bros. καθώς και επιλογές από τις πλέον δυνατές σειρές! Συγκεκριμένα για το 2016-2017 οι πρεμιέρες: Batman v Superman: Dawn of Justice η blockbuster επιτυχία με τους Ben Affleck και Henry Cavill να υποδύονται τους super heroes στους αντίστοιχους ρόλους, το συγκλονιστικό come back της J.K. Rowling μετά τον Harry Potter στη μαγική ταινία Fantastic Beasts and where to find them, The Accountant με πρωταγωνιστή τον Ben Afflecκ, Collateral Beauty με το ξεχωριστό cast, Helen Mirren, Will Smith, Keira Knightley & Kate Winslet, αλλά και τη μεγάλη κωμωδία Bastards με τους Owen Wilson και τον βραβευμένο με Oscar J.K. Simmons. Την επική περιπέτεια του Guy Ritchie King Arthur: Legend of the Sword με τον Jude Law, τον Tom Hanks στην ταινία Sully βασισμένη σε αληθινά γεγονότα με σκηνοθέτη τον Clint Eastwood, όπως και τις επιτυχημένες σε εισπράξεις ταινίες Suicide Squad και The Legend of Tarzan. Επίσης οι αγαπημένοι ήρωες από τα Lego ζωντανεύουν στις ταινίες The Lego Batman Movie και The Lego Ninjago Μovie, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε την θηλυκή ηρωίδα Wonder Woman να πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη ταινία.

Ντέρμπι, μεταδόσεις, νέο κανάλι, αντίδραση Μαρινάκη, απονομή στη F1!

Ταυτόχρονα μέσω της συμφωνίας, επιλεγμένες σειρές που ξεχώρισαν στα LA screenings όπως η νέα σειρά Lethal Weapon αλλά και οι νέοι κύκλοι των επιτυχημένων σειρών Blindspot II και Gotham III συνεχίζουν να παίζουν αποκλειστικά για τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova! Τέλος, μέσω της συμφωνίας όλες οι μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή στην πλούσια ταινιοθήκη του studio, θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema μέσα από αφιερώματα και ειδικά σχεδιασμένες ζώνες. Όλες οι ταινίες θα μεταδίδονται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema σε ποιότητα HD, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης. Η νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της Warner Bros. και μέσω της υπηρεσίας Nova GO σε laptops, tablets και smart phones και μέσω της νέας υπηρεσίας Nova On Demand, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Nova για διάθεση περιεχομένου μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ