MEDIA

"Ντέρμπι" και στο... στούντιο!

"Ντέρμπι" και στο... στούντιο!

Πώς θα καλύψουν τον... απόηχο του ντέρμπι των "αιωνίων" οι τηλεοπτικοί σταθμοί; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η Κυριακή (6/11) είναι βραδιά... ντέρμπι, με τα κανάλια Novasports να ετοιμάζουν υπερπαραγωγή για να καλύψουν το ελληνικό clasico ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η "Αθλητική Κυριακή" σε παρουσίαση Βασίλη Μπακόπουλου, Πέτρου Μαυρογιαννίδη και Κατερίνας Αναστασοπούλου θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ στις 21:30 με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Πέτρο Μίχο, τον Χρήστο Δημόπουλο και τον διευθυντή σύνταξης του Sport24.gr, Παντελή Βλαχόπουλο. Και θα υπάρξουν live συνδέσεις με το Καραϊσκάκη απ’ όπου οι ρεπόρτερ θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ ενώ ο Περικλής Βασιλάκης θα σχολιάσει τις επίμαχες φάσεις.

Το "Kick Off" του ΣΚΑΪ με τους Κώστα Βαϊμάκη και Γιάννη Τσαούση θα ξεκινήσει στις 21:40, με καλεσμένο τον Τάκη Φύσσα. Στη Nova θα μπουν οι τηλεθεατές στο κλίμα του ντέρμπι από τις 16:00 μέσα από την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" στο Novasports 1, με την κάλυψη της πορείας των πούλμαν των δύο ομάδων από το ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές έως το "Γ. Καραϊσκάκης", όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και καλεσμένους τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο και τους παλαίμαχους άσσους Ηλία Πουρσανίδη και Στράτο Αποστολάκη.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει στο Novasports 1 η μετάδοση του ντέρμπι και αμέσως μετά το τέλος του, θα συνεχιστεί η εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα", με καλεσμένο τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ