MEDIA

Nova: "Το μόνο που υποστηρίζουμε είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Nova: "Το μόνο που υποστηρίζουμε είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Στελέχη της Nova τόνιζαν ότι σε σημερινά δημοσιεύματα συγκεκριμένης μερίδας ΜΜΕ, τα οποία χαρακτήριζαν "στοχευμένα", για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας, καθώς μιλούν για "στοχοποίηση των ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ από τη Nova" αναφερόμενα στο εξώδικο του συνδρομητικού καναλιού προς τη Super League.

Σύμφωνα με τη NOVA, παραλείπουν συστηματικά και επισταμένα τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, να αναφέρουν ότι το απόσπασμα από το εξώδικο στο οποίο αναφέρονται, που κάνει λόγο για «τις ιδιαιτέρως αιχμηρές ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με τις οποίες δηλώνεται κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017(…) και την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταία διάστημα», αποτελεί ακριβή αντιγραφή από την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για την αναβολή του πρωταθλήματος, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (και επισυνάπτεται).

Αποσαφηνίζοντας τις θέσεις της Nova, στελέχη της εταιρείας επεσήμαναν:

- Η Nova το μόνο το οποίο αποδεδειγμένα επιθυμεί είναι η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, του οποίου άλλωστε αποτελεί πλέον και τον μόνο χρηματοδότη.

- Και οι 16 ομάδες που αποτελούν τον συνεταιρισμό της Super League, επί μήνες τοποθετούνται δημόσια και δρουν μόνιμα ανάλογα με τα δικά τους μικροοπαδικά συμφέροντα, δημιουργώντας τελικά το υπόβαθρο ανασφάλειας και υποβάθμισης του πρωταθλήματος, στο οποίο βασίστηκαν οι Αρχές για να αναβάλλουν την έναρξη του Πρωταθλήματος .

- Η Nova θεωρεί υπεύθυνο τον συνεταιρισμό της Super League και όλες τις ΠΑΕ μέλη του, που με πράξεις και παραλείψεις πολλών μηνών, στέρησε από το φίλαθλο κοινό και τους συνδρομητές της Nova το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

- Τέλος, είναι ενδεικτικό ότι συνεταιρισμός της Super League αγνόησε πλήρως, συγκεκριμένες και γραπτές προτάσεις που έκανε η Nova για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και μεταθέτοντας διαρκώς την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον.

 

 

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

"Πόρτα" Τραμπ στους δημοσιογράφους και το βίντεο απάντηση των ΝΥΤ

Νέο "χτύπημα" του Αμερικανού προέδρου. Κόντρα στην παράδοση, θα είναι απών από το καθιερωμένο δείπνο, ευχόμενος "να περάσουν όλοι ένα ωραίο βράδυ"

12 λόγοι για να τα φτιάξεις με μεγαλύτερη

Γιατί η διαφορά ηλικίας (σε λογικά επίπεδα) κάνει καλό και επιτέλους, ήρθε η ώρα να το παραδεχθούμε.

Αεροπλάνο έκανε διεθνή πτήση με επιβάτες στον διάδρομο

Τα επιπλέον άτομα, που ήταν όρθια στον διάδρομο, διέθεταν χειρόγραφες κάρτες επιβίβασης. Τι δήλωσε ο κυβερνήτης

Γιατί σιχαίνομαι τις απόκριες

Ψυχαναγκαστικό κέφι, καθόλου αστείες ενδυμασίες, κακή μουσική. Και σερμπαντίνες. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να σ' αρέσουν οι Απόκριες. Συντάκτης του Oneman ξεσπαθώνει κατά του Τριωδίου "της χειρότερης εποχής του χρόνου".

Κόπηκε η εκπομπή 'Ξαναδέστε τους'

Ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε κάπως άκομψα, να κόψει την εκπομπή από σήμερα και πρόβαλε στη θέση της μια ελληνική ταινία. Η απάντηση των παρουσιαστών μέσω instagram

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24