MEDIA

Nova: "Το μόνο που υποστηρίζουμε είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Nova: "Το μόνο που υποστηρίζουμε είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Στελέχη της Nova τόνιζαν ότι σε σημερινά δημοσιεύματα συγκεκριμένης μερίδας ΜΜΕ, τα οποία χαρακτήριζαν "στοχευμένα", για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας, καθώς μιλούν για "στοχοποίηση των ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ από τη Nova" αναφερόμενα στο εξώδικο του συνδρομητικού καναλιού προς τη Super League.

Σύμφωνα με τη NOVA, παραλείπουν συστηματικά και επισταμένα τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, να αναφέρουν ότι το απόσπασμα από το εξώδικο στο οποίο αναφέρονται, που κάνει λόγο για «τις ιδιαιτέρως αιχμηρές ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με τις οποίες δηλώνεται κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017(…) και την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταία διάστημα», αποτελεί ακριβή αντιγραφή από την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για την αναβολή του πρωταθλήματος, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (και επισυνάπτεται).

Αποσαφηνίζοντας τις θέσεις της Nova, στελέχη της εταιρείας επεσήμαναν:

- Η Nova το μόνο το οποίο αποδεδειγμένα επιθυμεί είναι η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, του οποίου άλλωστε αποτελεί πλέον και τον μόνο χρηματοδότη.

- Και οι 16 ομάδες που αποτελούν τον συνεταιρισμό της Super League, επί μήνες τοποθετούνται δημόσια και δρουν μόνιμα ανάλογα με τα δικά τους μικροοπαδικά συμφέροντα, δημιουργώντας τελικά το υπόβαθρο ανασφάλειας και υποβάθμισης του πρωταθλήματος, στο οποίο βασίστηκαν οι Αρχές για να αναβάλλουν την έναρξη του Πρωταθλήματος .

- Η Nova θεωρεί υπεύθυνο τον συνεταιρισμό της Super League και όλες τις ΠΑΕ μέλη του, που με πράξεις και παραλείψεις πολλών μηνών, στέρησε από το φίλαθλο κοινό και τους συνδρομητές της Nova το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

- Τέλος, είναι ενδεικτικό ότι συνεταιρισμός της Super League αγνόησε πλήρως, συγκεκριμένες και γραπτές προτάσεις που έκανε η Nova για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και μεταθέτοντας διαρκώς την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον.

 

 

SHARE:

BEST OF NETWORK

Για ποιους μισθωτούς μειώνονται οι εισφορές

Σταδιακή μείωση των εισφορών από το 2017 έως το 2020 προβλέπει η απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Ποιους αφορά, πόσο εκτιμάται ότι θα είναι η απώλεια εσόδων στον προϋπολογισμό των Ταμείων

Μπορεί να δούμε περισσότερο ‘Game of Thrones’ απ’ όσο υπολογίζαμε

Η καθυστέρηση μιας τυπικής διαδικασίας γεννά σενάρια για πιθανότητες για περισσότερο Westeros.

Πώς είσαι πριν και μετά από τρία ποτήρια κρασί (Pics)

Βραζιλιάνος φωτογράφος έκανε το πείραμα και απαθανάτισε 22 ανθρώπους πριν πιουν και έπειτα από ένα, δύο και τρία ποτήρια κρασί αντίστοιχα. Όταν το γνωμικό "οίνος ευφραίνει καρδίαν" οπτικοποιείται (pics)

Πόσο καλά ξέρεις τις παράξενες ελληνικές λέξεις;

Ένα κουίζ που θα σε κάνει να ξεχάσεις κι αυτά που ήξερες.

ΤΕΣΤ: Τι ποσοστό του εγκεφάλου σου χρησιμοποιείς;

Εσύ πόσο καλά εκμεταλλεύεσαι τις απέραντες δυνατότητες του μυαλού σου στην καθημερινότητα; Το παρακάτω τεστ με ερωτήσεις παρατηρητικότητας θα σου δώσει την απάντηση

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24