MEDIA

Νούμερα Champions League κατέγραψε ο Α' ημιτελικός της Eurovision

Νούμερα Champions League κατέγραψε ο Α' ημιτελικός της Eurovision

Μεγάλη μπάλα έπαιξε η ΕΡΤ στα νούμερα τηλεθέασης για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, πλησιάζοντας τα νούμερα του ημιτελικού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, ακριβώς μία εβδομάδα νωρίτερα.

Παρά τις προβλέψεις που ήθελαν την Ελλάδα σίγουρα στον τελικό του Σαββάτου, η Γιάννα Τερζή και το "Όνειρό μου" έμειναν εκτός Eurovision, σε αντίθεση με την Ελένη Φουρέιρα η οποία πήρε την πρόκριση, με την ERT να κάνει νούμερα Champions League στον Α' ημιτελικό της Eurovision.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (9/5) ο μουσικός διαγωνισμός σημείωσε 22,3% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Τα ποσοστά είναι αρκετά υψηλά και πλησιάζουν αυτά της προηγούμενης Τρίτης όπου η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου έπιασε 23,8% στο σύνολο και 27,6% στο δυναμικό, με το Pre Game να φτάνει στο 29%!

Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (12/5) και η Φουρέιρα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Θα την πάρει; Δείτε την απόδοση της Κύπρου στο Stoiximan.gr μαζί με περισσότερα από 110 ειδικά στοιχήματα.

Υπό το βλέμμα του Μποτία η Φουρέιρα έβαλε... fuego στη Eurovision
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ