MEDIA

Nomads: Αιχμηρά σχόλια Πίντζη κατά Ζαμπίδη

Nomads: Αιχμηρά σχόλια Πίντζη κατά Ζαμπίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ψηφίστηκε στο Nomads και θα είναι ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης (16/11). Αυτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε και άφησε αιχμές, με τον Μάνο Πίντζη να ρίχνει τα "καρφιά" του. (VIDEOS)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ψηφίστηκε στο Nomads και θα είναι ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης. Αυτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε και άφησε αιχμές ότι οι συμπαίκτες του είχαν συνεννοηθεί για να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Μάνο Πίντζη να ρίχνει τα "καρφιά" του προς τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του Kick Boxing.

"Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαρέως. Υπάρχει μια σύγχυση. Και υπάρχει σύγχυση γιατί μερικές φορές έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Ίσως ο Μιχάλης δεν το περίμενε αυτό. Δεν περίμενε ότι κάποιος ο οποίος έχει... πρόσωπο, είναι ο “αρχηγός της αγέλης”, να μπει ποτέ μονομάχος, να ψηφιστεί κατά. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει", είπε ο Μάνος Πίντζης.

"Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ, εξουσία, προδοσία εκ των έσω. Ο καθένας πλέον εδώ στο Nomads έχει σκοπό να επιβιώσει, να ελιχθεί, να φτάσει μέχρι το τέλος, έστω να πάρει και το έπαθλο. Είναι μια μορφή εξουσίας αυτό", είπε ο Μάνος Πίντζης.

Αναλυτικά οι ψήφοι των παικτών:

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Πίντζης

Μάνος Πίντζης – Μιχάλης Ζαμπίδης

Δήμητρα Φραντζή – Γιώργος Κατσινόπουλος

Λευτέρης Παρασκευάς – Μιχάλης Ζαμπίδης

Γιώργος Κατσινόπουλος – Μάνος Πίντζης

Βασιλική Μιλλούση – Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξαφνιάστηκε με τις ψήφους των συμπαικτών του και εξέφρασε ανοιχτά τις σκέψεις του, ότι στο μυαλό του αυτές οι ψήφοι μπορεί να είναι τυχαίες, αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα συνεννόησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ