MEDIA

Νέγκα και Μελέτη εναντίον Αλαφούζου!

Νέγκα και Μελέτη εναντίον Αλαφούζου!

Μέσω Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα και η Ελεονώρα Μελέτη επιτέθηκαν στον ΣΚΑΪ. Η αποχώρησή τους έγινε γιατί υπήρχαν δεδουλευμένα που δεν είχαν καταβληθεί και αποχώρησαν επειδή... τα ζήτησαν.

Η αποχώρησή της Αθηναΐδας Νέγκα και της Ελεονώρας Μελέτη από τον ΣΚΑΪ έγινε, καθότι υπήρχαν δεδουλευμένα που δεν είχαν καταβληθεί και αποχώρησαν επειδή… τα ζήτησαν.

Οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη του «Rodeo», που ως γνωστόν θα συνεχίσουν στο Epsilon TV με το… «Circo» τους από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, δεν το αφήνουν να περάσει έτσι.

Η Νέγκα, όπως ενημέρωσε μέσω Instagram, έλαβε εξώδικο από τη διευθύνουσα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη. « Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ .Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου» (;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών, για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό;».

Νέγκα και Μελέτη εναντίον Αλαφούζου!

Στο εν λόγω ποστάρισμα σχολίασε και η Ελεωνόρα Μελέτη που, ως γνωστόν, είχε απολυθεί από τον ΣΚΑΪ αν και ήταν έγκυος… « Να χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό και τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους και στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση (κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας… έχουν όπως βλέπεις διαφορά “στυλ”».

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ