MEDIA

Νέες δυνατότητες στο facebook messenger του SPORT 24!

Νέες δυνατότητες στο facebook messenger του SPORT 24!

To bot του SPORT 24 που σε ενημέρωνε άμεσα στο facebook messenger το καλοκαίρι για τις μεταγραφές των αγαπημένων σας ομάδων, εξελίχθηκε! Δες τις νέες του δυνατότητες.

Το καλοκαίρι το facebook messenger του SPORT 24 άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μάθαινες τις μεταγραφές. Με μια απλή εγγραφή στις αγαπημένες ομάδες σου και στις αγαπημένες σου διοργανώσεις είχες άμεση ειδοποίηση στο κινητό και στον υπολογιστή σου όταν γινόταν μια μεταγραφή!

Η συγκεκριμένη δυνατότητα παραμένει ενεργή και θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη τον Ιανουάριο που έρχεται η μεταγραφική περίοδος στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο πιστοί στη φιλοσοφία μας για συνεχή εξέλιξη με βάση αυτά που εσείς θέλεις, εξελίσσαμε και άλλο το bot του Sport24 στο messenger και πλέον δεν χάνεις είδηση που σε ενδιαφέρει.

Μέσα από την Αθλητική Ενημέρωση, τα Breaking News και τις Σημαντικότερες Ειδήσεις είσαι πάντα αθλητικά ενημερωμένος όποτε εσύ το θέλεις ή όποτε συμβαίνει κάποιο έκτακτο γεγονός.

Αθλητική ενημέρωση

Η συγκεκριμένη κατηγορία σου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις τις σημαντικότερες ειδήσεις την ώρα που εσύ τις θες! Το bot του SPORT 24 σου δίνει τρεις επιλογές να διαλέξεις: Είτε να μαθαίνεις τις ειδήσεις στις 09:00, είτε στις 15:00 είτε στις 21:00. Είσαι πρωινός τύπος; Θέλεις να μαθαίνεις τι γίνεται στη μέση της ημέρας; Η' προς το τέλος της; Επιλογές έχεις και ανά πάσα στιγμή μπορείς είτε να αλλάξεις την ώρα είτε να ακυρώσεις την εγγραφή σου.

Breaking News

Με αυτή την επιλογή θα λαμβάνεις αυτόματα όλα τα έκτακτα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού όπως τα επιλέγει το SPORT 24. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ακυρώσεις και εδώ την εγγραφή σου.

Σημαντικότερα Νέα

Οι δύο παραπάνω επιλογές βρίσκονται στη Διαχείριση Εγγραφών μαζί φυσικά με τις Μεταγραφές. Δίπλα στη Διαχείριση Εγγραφών υπάρχει η επιλογή "Σημαντικότερα Νέα" την οποία αν πατήσεις, σου στέλνει εκείνη τη στιγμή τα πιο σημαντικά νέα. Δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή, απλά πατάς την επιλογή και μαθαίνεις ό,τι ώρα θες τα πιο σημαντικά νέα!

Εγγραφή από κινητό

α) Μπορείς να πατήσεις αυτό το link m.me/sport24

β) Μπορείς να πας στην εφαρμογή του messenger και να πατήσεις στη "Σάρωση κωδικού Messenger" που βρίσκεται στις επιλογές. Η κάμερα ανοίγει και τοποθετείς τον κύκλο στην παρακάτω εικόνα. Διαφορετικά, από τη σελίδα του Sport24.gr επιλέγεις να μας στείλεις μήνυμα.

Νέες δυνατότητες στο facebook messenger του SPORT 24!

Εγγραφή από υπολογιστή

α) Μπορείς να πατήσεις αυτό το link m.me/sport24

β) Στη σελίδα του Sport24.gr επιλέγεις "Στείλτε μήνυμα" και στο παράθυρο που ανοίγει κάτω αριστερά, πατας στο "ας ξεκινήσουμε" αν δεν έχεις εγγραφεί ποτέ. Διαφορετικά, θα σου βγουν αμέσως οι παραπάνω επιλογές που διάβασες.

Νέες δυνατότητες στο facebook messenger του SPORT 24!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ