MEDIA

«Νέα Σελίδα» από την Κυριακή στα περίπτερα

«Νέα Σελίδα» από την Κυριακή στα περίπτερα

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την εκδοτική προσπάθεια του οίκου Λιβάνη.

Τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς και των δυνάμεων που κινούνται προς τον ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να εκφράσει η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» που θα βρίσκεται από την Κυριακή στα περίπτερα.

Εκδότης της ο Ηλίας Λιβάνης, ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρείας έκδοσης βιβλίων και γιος του Αντώνη Λιβάνη (στενού συνεργάτη και εξ απορρήτων του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου).

Η παρουσίαση της έκδοσης έγινε σήμερα στη Στοά του Βιβλίου.

Ο Ηλίας Λιβάνης έκανε λόγο για μια νέα εφημερίδα η οποία επιχειρεί μια επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία, με γραπτό λόγο χωρίς φιοριτούρες, με νηφάλια παρουσίαση των γεγονότων, και με σοβαρή σπουδή πάνω στα θέματα του Πολιτισμού, καθώς η εφημερίδα θα προσφέρει μεγάλο ένθετο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τομέα. Όπως είπε, η εφημερίδα θα κινηθεί στον δημοκρατικό χώρο με γνώμονα τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά.

Διευθυντές σύνταξής της εφημερίδας αναλαμβάνουν ο Ι. Κορωναίος και ο Σ. Κοτρώτσος. Την έκδοση της εφημερίδας, κάθε Κυριακή, θα συνοδεύει ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις του οίκου Λιβάνη. Ο Νίκος Κατσαρός τίθεται επικεφαλής του αθλητικού τμήματος ενώ ο Δ. Στεμπίλης θα αναλάβει την επιμέλεια του διαδικτυακού site το οποίο σύντομα θα πλαισιώνει την εφημερίδα.

Ο εκδότης δεν παρέβλεψε τη μεγάλη κρίση που μαστίζει γενικότερα τον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας αλλά και των εκδόσεων, σημειώνοντας ωστόσο ότι η «Νέα Σελίδα» φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη των πολιτών για ενημέρωση.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ