MEDIA

Νέα εφημερίδα στα περίπτερα

Νέα εφημερίδα στα περίπτερα

Ο Νίκος Μανεσιώτης, εκδότη της «F&M Voice», θα εκδώσει προσεχώς την εβδομαδιαία «Κυριακάτικη», με διευθυντή και επικεφαλής τον Κώστα Χαρδαβέλα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Στη φιλόξενη πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Δέκα στην ενημέρωση», με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη, βρέθηκε πρόσφατα ο Νίκος Μανεσιώτης. Ο εκδότης της «F&M Voice» αποκάλυψε ότι τις επόμενες εβδομάδες εκδίδει την «Κυριακάτικη Εφημερίδα», με διευθυντή και επικεφαλής τον Κώστα Χαρδαβέλα.

Η νέα εφημερίδα θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. « Στον Τύπο, που είναι οργανικό στοιχείο της σύγχρονης Δημοκρατίας, τα κενά καλύπτονται (όπως και στη δημοκρατία). Αυτό φιλοδοξεί να κάνει η «Κυριακάτικη Εφημερίδα». Πριν καν τεθεί, συνεπώς, το ερώτημα δώσαμε την απάντηση. Υπάρχει χώρος για μία νέα εφημερίδα. Χωρίς να θέλουμε να απομειώσουμε ούτε στο ελάχιστο ας νέες, σημαντικές εκδοτικές προσπάθειες» γράφει στη σημερινή του έκδοση το «F&M Voice».

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία επικρατεί κινητικότητα στον χώρο του Τύπου, εν μέσω του αγνώστου μέλλοντος των εντύπων του ΔΟΛ: κυκλοφόρησε η καθημερινή «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου και σύντομα θα κυκλοφορήσει η «Ελευθερία του Τύπου» από τα «Παραπολιτικά».

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ