MEDIA

Νέα διοίκηση στο Mega, επιστρέφει… ο ΔΟΛ

Νέα διοίκηση στο Mega, επιστρέφει… ο ΔΟΛ
INTIME NEWS

Ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η «Τηλέτυπος», ξανά στα περίπτερα «Νέα» και «Βήμα». Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Νέα πρόσωπα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Mega, όπως εξελέγησαν σήμερα στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτριας εταιρείας του καναλιού, έπειτα από την παραίτηση των Σταύρου και Παναγιώτη Ψυχάρη καθώς και των Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Λύτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη. Βάσει του καταστατικού, το νέο διοικητικό συμβούλιο πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και εν συνεχεία να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Η διάρκειά του θα είναι πενταετής.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο εκπρόσωπος της Dimera του Ιβάν Σαββίδη κατέθεσε την πρόταση να προχωρήσει άμεσα η εταιρεία σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την παράλληλη πληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους ενώ η Dimera προτίθεται να εισφέρει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

ΔΟΛ, η επιστροφή

Στη Λεωφόρο Συγγρού, στα παλιά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, μετακομίζει πλέον ο ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και γίνονται προσπάθεια ώστε τόσο τα «Νέα» όσο και το «Βήμα» να κυκλοφορήσουν κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού το τελευταίο 48ωρο έγιναν τηλεφωνικά οι επαφές των διευθυντών με τους εργαζόμενους που θα παραμείνουν στο συγκρότημα ενώ ενημερώθηκαν και όσοι δεν θα συνεχίζουν (περίπου το 1/3). Το πιθανότερο είναι οι δημοσιογράφοι να εργαστούν εξ αποστάεως αφού εκτιμάται ότι ότι τα γραφεία θα είναι έτοιμα να τους υποδεχτούν σε περίπου ένα δεκαήμερο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ