MEDIA

Νάπολι - Σίτι με Κωστένογλου στην ΕΡΤ

Νάπολι - Σίτι με Κωστένογλου στην ΕΡΤ

Champions League δείχνει, την Τετάρτη (και) η δημόσια τηλεόραση. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με τον αγώνα Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι ( μεταδίδεται παράλληλα και από την Cosmote TV, όπως και τα 16 παιχνίδια του διημέρου ), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Αύριο, Τετάρτη (1/11) στις 21:05, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ – pre game» με τους Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Νίκο Κωστένογλου, οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των πρωτοπόρων του ιταλικού και αγγλικού πρωταθλήματος, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή με στιγμιότυπα από όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς. Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ