MEDIA

Μπασκετομέρα με ΠΑΟ - ΟΣΦΠ στον Sport24 Radio, Ρεάλ - Ατλέτι στον ΟΤΕ

Μπασκετομέρα με ΠΑΟ - ΟΣΦΠ στον Sport24 Radio, Ρεάλ - Ατλέτι στον ΟΤΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το 2-0 και ο Ολυμπιακός θα παλέψει να ισοφαρίσει και να αποκτήσει ξανά το πλεονέκτημα έδρας. Η Κυριακή είναι η μέρα του δεύτερου τελικού των play-off στην Α1 και ο Sport24 Radio 103,3 αφιερώνει την Κυριακή στους "αιώνιους".

Από τις 14:00 ως τις 16:00 ο Ηλίας Ευταξίας και ο Θοδωρής Ρούσσος ανακατεύουν το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ, όμως στις 16:00 ο Σπύρος Καβαλιεράτος για δυο ώρες σας προετοιμάζει ανοίγει γραμμές και μαζί με τον καλεσμένο του λύνουν τις απορίες σας πριν το τζάμπολ. Ο Σωτήρης Γεωργίου και ο Γιώργος Οικονόμου θα μεταδώσουν τη μάχη του ΟΑΚΑ, ενώ με τη λήξη του παιχνιδιού, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος κάνει δικό του το στούντιο και ως τις 00:00 με όλη τη μπασκετική ομάδα του σταθμού, σας προσφέρουν σχόλια και αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μετά τα μεσάνυχτα ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Γκόντζος θα αναγκαστούν να αφήσουν τα δίχτυα και να πιάσουν τα καλάθια. Sport24 Radio 103,3... γιατί το μπάσκετ, έχει πλέον το δικό του σπίτι.

Εβδομάδα Champions League στον ΟΤΕ ΤV

To "Σαν Σίρο" είναι ο απόλυτος προορισμός για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου, την ερχόμενη εβδομάδα, και εκεί θα βρεθούν φυσικά τα κανάλια OTE Sport του OTE ΤV, όχι μόνο το Σάββατο 28 Μαΐου (21:45, ΟΤΕ Sport 1), οπότε θα μάθουμε ποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά από τη Δευτέρα 23 Μαΐου με καθημερινές εκπομπές στα OTE Sport αφιερωμένες στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Από τη Δευτέρα (23/5) λοιπόν, και κάθε ημέρα στις 21.30, η εκπομπή "UEFA Champions League: The Final" θα μας περιμένει στο OTE Sport 1, ώστε να μας παρουσιάσει όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου -σε συλλογικό επίπεδο. Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλον τον κόσμο. Οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα μας περιμένουν καθημερινά, στο στούντιο του OTE TV. Μαζί τους θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, μέσω των videos παλαιότερων τελικών της διοργάνωσης και θα δούμε πολλά ιδιαίτερα αφιερώματα, τα οποία ετοίμασε το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ Sport, για την περίσταση. Θα απολαύσουμε αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα των καναλιών ΟΤΕ Sport, αλλά και ό,τι θα συμβαίνει στη Μαδρίτη και το Μιλάνο, την ώρα που θα συμβαίνει, με απευθείας συνδέσεις.

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και θα καλύψει το τελευταίο στάδιο στην προετοιμασία των φιναλίστ. Τα όσα θα "αλιεύει" θα τα δούμε στην εκπομπή "UEFA Champions League: The Final" (21.30, OTE SPORT 1HD) από τη Δευτέρα 23/5 έως την Πέμπτη 26/5, οπότε οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Σωτήρης Κωσταβάρας θα μας... καλωσορίσουν στο Μιλάνο. Εκεί όπου θα βρεθεί και ο Αντρέα Παλομπαρίνι για το κορυφαίο παιχνίδι της κορυφαίας διοργάνωσης.

Οι συνεργάτες του ΟΤΕ TV είναι αποφασισμένοι να μας παρουσιάσουν όλα όσα αφορούν την απόπειρα της Ρεάλ Μαδρίτης να μη μείνει χωρίς τρόπαιο, για δεύτερη διαδοχική χρονιά -αν και η ακριβότερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, θα μάθουμε κάθε λεπτομέρεια που αφορά την Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα που "εκδικήθηκε" την Μπάγερν Μονάχου για την ήττα της στον τελικό του 1974 και έχει σαφή προσανατολισμό να κάνει το ίδιο και στη "βασίλισσα", που της πήρε το τρόπαιο το 2014.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ