MEDIA

Μπάρτσα - Παρί, EuroLeague και Ολυμπιακός σε ερτζιανά και... γυαλί

Μπάρτσα - Παρί, EuroLeague και Ολυμπιακός σε ερτζιανά και... γυαλί

Τι ετοιμάζουν η Cosmote TV για το Ολυμπιακός – Μπεσίκτας, η ΕΡΤ για το Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός και η Nova για το Ολυμπιακός – Νταρουσάφακα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μπαρτσελόνα – Παρί με Πετράκη απόψε στην ΕΡΤ

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «16». Το Ντόρτμουντ – Μπενφίκα μεταδίδεται live απόψε από την Cosmote TV, όπως και το Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν που θα δείξει παράλληλα live και η ΕΡΤ στις 21:45 από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Μπάρτσα - Παρί, EuroLeague και Ολυμπιακός σε ερτζιανά και... γυαλί

Αμέσως μετά τη λήξη αυτής της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ, Post Game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη. Παρών θα είναι στην εκπομπή και ο υπογράφων…

Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση και τον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπενφίκα, σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

EuroLeague και Europa League στον Sport24 Radio 103,3

Άκου όλη τη δράση στην 25η αγωνιστική της EuroLeague και την ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού για τους “16” του Europa League στον Sport24 Radio 103,3. Την Πέμπτη (09/03, 20:00) ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Στην μετάδοση και το ρεπορτάζ του αγώνα από την Λιθουανία, Γιώργος Οικονόμου και Γιάννης Κουβόπουλος. Αμέσως μετά σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Μπάρτσα - Παρί, EuroLeague και Ολυμπιακός σε ερτζιανά και... γυαλί

Στις 22:05 η δράση μεταφέρεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπεσίκτας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για την φάση των “16” του Europa League. Στην μετάδοση ο Διονύσης Βερβελές και στο ρεπορτάζ, Αλέξης Βιρβίλης, Λευτέρης Αμπατζής, Γιώργος Περπερίδης και Χρήστος Μπάλλος.

Την Παρασκευή (10/03, 21:45) η δράση επικεντρώνεται στην EuroLeague και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νταρουσάφακα. Από το "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας" μεταδίδει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Λίγο μετά μεσάνυχτα Μάνος Μίχαλος και Γιάννης Φιλέρης, σχολιάζουν και αναλύουν τη δράση στα παρκέ της Ευρώπης, η ομάδα μπάσκετ του σταθμού μεταφέρει όλα τα ρεπορτάζ, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3. Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

Η EuroLeague στο… γυαλί

Τηλεοπτικά, επτά από τα οκτώ ματς της EuroLeague μεταδίδει, κλασικά, η Nova, ξεχωρίζει την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 21:45 το Ολυμπιακός – Νταρουσάφακα από το Novasports 2 και ηχητικά από το Novasports .gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Το δε Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός μεταδίδεται αύριο, Πέμπτη από την ΕΡΤ 2, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Αύριο Πέμπτη 9/3 μεταδίδονται στις 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γαλατασαράι από το Novasports 2 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. στις 19:45 το Φενερμπαχτσέ - Μπασκόνια από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, στις 21:05 το Μακάμπι Τελ Αβιβ – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 22:00 το Μπαρτσελόνα – Ούνιξ Καζάν από το Novasports 1 και στο Web TV του Novasports .gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Την Παρασκευή 10/3 μεταδίδονται στις 20:00 το Αναντόλου Εφές - Μπάμπεργκ από το Novasports 4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 22:00 το Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας από το Novasports 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Και τις δύο βραδιές θα βγει η εκπομπή «Super EuroLeague» με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη, όπως και τις δύο βραδιές θα βγει η ανάλογη εκπομπή της ΕΡΤ.

Ολυμπιακός – Μπεσίκτας (και) στην Cosmote TV

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό η αυριανή, με το ματς κόντρα στην Μπεσίκτας να μεταδίδεται την Πέμπτη στις 22:05 από το Cosmote Sport 2. Η pre game εκπομπή θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι, το ματς περιγράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης και στο ρεπορτάζ θα είναι οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Σερεβέτας και Έλενα Παπαδοπούλου. Στις 00:05 θα συνεχιστεί η εκπομπή με ρεπορτάζ από το Καραϊσκάκη αλλά και όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων, σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη.

Μπάρτσα - Παρί, EuroLeague και Ολυμπιακός σε ερτζιανά και... γυαλί

Η αυριανή δράση ξεκινά από τις 18:00 στο Cosmote Sport 2, με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» και οι Αβραμίδης, Κωσταβάρας και Βόγλης, θα μας συντονίσουν με τις εξελίξεις όλων των ματς, ενώ θα πραγματοποιήσουν και την πρώτη σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης». η εκπομπή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στη μάχη του ΑΠΟΕΛ με την Αντερλεχτ (20:00,Cosmote Sport 1). Την ίδια ώρα, η Ροστόφ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Κοπεγχάγη τον Άγιαξ (live από Cosmote Sport 3 και Cosmote Sport 7 αντίστοιχα). Στις 22:05 θα ξεκινήσει στο Cosmote Sport 1το «UEFA Europa League - Λεπτό προς λεπτό» με όλες τις εξελίξεις και στα πέντε παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 22:05 .

Κέρδος 56.000 συνδρομητών για την Cosmote TV

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της τηλεόρασης του ΟΤΕ, της Cosmote TV. Το 2016 όπως γράφει το typologies.gr κατέγραψε 502.696 συνδρομητές, κερδίζοντας 56.197 μέσα σε ένα έτος και 24.663 στο τελευταίο τρίμηνο του 2016. Το 2009 η ιντερνετική τηλεοπτική υπηρεσία του ΟΤΕ, με το όνομα Conn-X, είχε ξεκινήσει με 16.075 συνδρομητές. Ανέβηκε το 2010 στους 50.038 και το 2011 παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, με 59.944 πελάτες.

Ματς σε live streaming

Το Σάββατο 11/3 στις 17:00 διεξάγεται στο «Αντ. Πρίφτης» του Κορωπίου ο τελικός του 14ου κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην Ατλαντίδα και τον Αήττητος Σπάτων, ματς που θα μεταδοθεί από το telesport.gr.

Την προσεχή Κυριακή 12/3 θα καλυφθεί το σπουδαίο παιχνίδι της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε απευθείας μετάδοση από το sportshero.gr στις 14:50 ενώ στις 17:30 το telesport.gr θα δείξει το Ηλιούπολη - Μαρκόπουλο για την Α1 γυναικών βόλεϊ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ