MEDIA

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η ένταση στα μάτια του πρωταθλητή

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η ένταση στα μάτια του πρωταθλητή

Ο "Iron Mike" Ζαμπίδης είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο "Nomads", αφού το μέταλλο πρωταθλητή που διαθέτει είναι ικανό να τον οδηγήσει μέχρι την κορυφή! Άλλωστε, του αρέσουν τα δύσκολα και έχει αποδείξει πως είναι γεννημένος νικητής.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 "Nomads" έχει μπει στην τελική ευθεία και είναι έτοιμο να μας χαρίσει ξεχωριστές συγκινήσεις, αφού η ίντριγκα, οι εντάσεις και οι δυνατές στιγμές δεν λείπουν απ' την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών. Ένας απ' τους αγαπημένους παίκτες του κόσμου είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος έχει "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών με την πραότητα, την καλοσύνη και τον χαρακτήρα του.

Ο "Iron Mike", όπως είναι γνωστός ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing, βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους -προς αποχώρηση- μονομάχους μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη, τον Κωνσταντίνο Οροκλό και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως είναι εμφανές, οι μάχες για την παραμονή στο παιχνίδι είναι... ανδρική υπόθεση.

Την Πέμπτη (30/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει τους δύο απ' τους τέσσερις παίκτες που κέρδισαν την προτίμηση του κοινού και παρέμειναν το παιχνίδι δίχως να περάσουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των αγωνισμάτων. Οι άλλοι δύο θα κληθούν να μονομαχήσουν με έπαθλο την παραμονή στο δημοφιλές ριάλιτι.

Όμως, τον "Iron Mike" δεν τον φοβίζουν τέτοιες καταστάσεις, καθώς έχει μάθει να δίνει δύσκολες μάχες, κάτω από αντίξοες συνθήκες και να βγαίνει νικητής. Επομένως, ό,τι κι αν συμβεί, είναι βέβαιο πως θα παλέψει μέχρι τέλους, βγάζοντας στο τερέν τα ηγετικά προσόντα του. Τα προσόντα που τον έχουν καταστήσει μεταξύ των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Άλλωστε, στα 24 χρόνια καριέρας, τα κατορθώματά του δεν δίνουν και πολλά περιθώρια... αμφισβήτησης. Ο Ζαμπίδης έχει πάρει 157 νίκες σε 179 αγώνες με 87(!) νοκ άουτ, καθώς και 17 παγκόσμιους τίτλους. Ένα ασύλληπτο νούμερο, το οποίο αποδεικνύει πως ο "Iron Mike" είναι γεννημένος νικητής. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 16 του χρόνια προτάθηκε για ρεκόρ γκίνες, αφού το ένα νοκ άουτ ακολουθούσε το άλλο! Παράλληλα, είναι βέβαιο πως θα έχει στο πλευρό τον κόσμο, ο οποίος τον στηρίζει είτε μέσω μηνυμάτων, είτε μέσω των social media.

Μπορεί στα ρινγκ να έβγαζε την εικόνα του σκληρού, αλλά στην καθημερινότητά του είναι ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος. Παρότι αποχώρησε απ' τη δράση, συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά, παραμένοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Παράλληλα, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Απόδειξη, το γεγονός πως η σχολή πολεμικών τεχνών " Zambidis Fight Club" είναι φουλ, ειδικά στα παιδικά τμήματα, καθώς δεν είναι λίγοι οι πιτσιρικάδες που θέλουν να του μοιάσουν.

Και πώς να μην θέλουν, άλλωστε, αφού ο Μιχάλης Ζαμπίδης παραδίδει μέσα απ' τον τρόπο ζωής του μαθήματα πρωταθλητισμού. Ούτως ή άλλως "Πρωταθλητής είναι αυτός που σηκώνεται όταν δεν μπορεί", όπως έγραψε κι ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ