MEDIA

Μην χάσετε το Έθνος Σαββατοκύριακο - Μαζί ο Α' τόμος Σκανδιναβικής Μυθολογίας

Μην χάσετε το Έθνος Σαββατοκύριακο - Μαζί ο Α' τόμος Σκανδιναβικής Μυθολογίας

Διαβάστε στο ΕΘΝΟΣ του Σαββατοκύριακου 4/11 – 5/11.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

- ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ. Αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην επίθεση στο Εθνος.

- Νέα αφήγηση για την έξοδο από τα μνημόνια εξετάζουν στο Μαξίμου μετά την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης και σε αυτήν την πορεία δεν χωρούν εσωκομματικές γκρίνιες. Προτιμούν πάντως την έξοδο με συντονισμό από την Κομισιόν και όχι υβριδικά μοντέλα.

- Συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή: "Ανοίγουν όλες οι αθωωτικές για λαθρεμπόριο αποφάσεις".

OIKONOMIΑ

- Συνέντευξη του επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνου Καρβούνη : "Η ιστορία των δημοσιονομικών μέτρων έχει λήξει".

- Συνέντευξη της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου: Φοροελαφρύνσεις από το 2019. Μικρές αναπροσαρμογές σε αντικειμενικές και ΕΝΦΙΑ - Απίθανες μεγάλες αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και φόρους ακινήτων

- Περιζήτητο το ελληνικό βαλσάμικο ξύδι στις ξένες αγορές. Τα σχέδια και οι κινήσεις των ελληνικών εταιρειών

- Τα σούπερ μάρκετ αναζητούν μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.Στα ράφια των μεγάλων αλυσίδων τοπικά προϊόντα. Μιλούν στο “Έθνος” στελέχη των σούπερ μάρκετ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Τα "βαθιά λαρύγγια" της UBS θέλουν να μιλήσουν... ελληνικά.

Οι δύο insiders Μπραντ Μπιρκενφλεντ και Στεφανι Ζιμπό που αποκάλυψαν το πάρτι φοροδιαφυγής μιλούν στο Εθνος και δηλώνουν έτοιμοι να συνεργαστούν με την ελληνική κυβέρνηση.

- Συνέντευξη του πρώην πράκτορα της CIA που φυλακίστηκε γιατί αποκάλυψε βασανιστήρια σε κρατουμένους, Τζον Κυριάκου.

- Οι επιθέσεις των αντισπισιστών τρομάζουν την ΕΛ.ΑΣ. Ποιοι είναι οι αναρχικοί εμπρηστές που καλούν σε επιθέσεις για να υπερασπιστούν τα... ζώα. Τα θύματα των επιθέσεων, ιδιοκτήτες κρεοπωλείου, μιλούν στο Εθνος.

- Το πάρκο "δεν πληρώνω" και το χρέος του 1,3 εκατ. ευρώ. Οφειλές προς το δήμο Αθηναίων έχει σωρεύσει εδώ και 5 χρόνια που δεν καταβάλει ενοίκιο το μπαρ-ρεστοράν στο Πάρκο Ελευθερίας.

- Το νέο σχέδιο για "αποθήκη" φυσικού αερίου

- Οι Τούρκοι ποντάρουν στο σίγουρο... χαρτί της ΜΕΛ.

ΔΙΕΘΝΗ

- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ: Οικογένειες που ζουν διχασμένες ανάμεσα στις δύο Κορέες, μιλούν στο ΕΘΝΟΣ.

- ΗΠΑ: Πόσο κοντά είμαστε σε μια αποπομπή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις-διώξεις συνεργατών του για επαφές με τη Ρωσία; Μπορεί η εν λόγω υπόθεση να τον "κάψει"; Τα επιχειρήματα υπέρ του «ναι», και τα επιχειρήματα υπέρ του "όχι".Το ιστορικό των παλαιών προτάσεων μομφής κατά Αμερικανών προέδρων.

ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:

- Από τις γκρούπις στις ακτιβίστριες. Η σεξουαλική απελευθέρωση της δεκαετίας του ΄60 και η αποθέωσή της τη δεκαετία του ΄70 ακολουθήθηκε από συντηρητικότερες συμπεριφορές και από την πολιτική ορθότητα που καμιά φορά ποινικοποιεί ακόμα και το κομπλιμέντο. Μία αναδρομή στα σεξουαλικά σκάνδαλα στον κόσμο του θεάματος.

- "Ραγισμένο" Χόλιγουντ: Σεξ, σκάνδαλα και "σκελετοί" στην ντουλάπα

- "Για την άνοδο της ακροδεξιάς φταίνε οι Βιομήχανοι και οι Σοσιαλδημοκράτες". Συνέντευξη-ποταμό έδωσε στο Έθνος ο περίφημος Βρετανός σκηνοθέτης Κεν Λόουτς ο οποίος, στα 81 του χρόνια, διατηρώντας ακέραια τα αριστερά του αντανακλαστικά και τη νεανική του ορμή, βρέθηκε στην Αθήνα, προσκεκλημένος του "Πανοράματος".

Μην χάσετε το Έθνος Σαββατοκύριακο - Μαζί ο Α' τόμος Σκανδιναβικής Μυθολογίας

Μη χάσετε τον Α' τόμο Σκανδιναβικής Μυθολογίας μαζί με το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο

Ο πέμπτος τόμος της σειράς “Μυθολογίες του Κόσμου” παρουσιάζει τη Σκανδιναβική Μυθολογία. Οι κλασικές ιστορίες της Σκανδιναβίας με του Βίκινγκς και οι εντυπωσιακές απεικονίσεις των θεών, των ηρώων και των τεράτων ζωντανεύουν από τα λυρικά κείμενα του συγγραφέα Donna Jo Napoli και την εικονογράφηση της βραβευμένης Christina Balit.

Ο Thor, ο Odin και ο Loki παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τις σελίδες του πρώτου τόμου της Σκανδιναβικής μυθολογίας και μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στο ζοφερό Βορρά. Οι μάχες των Βίκινγκς, οι προσφορές στους θεούς τους, οι Βαλκυρίες και το όνειρο για τη Βαλχάλα δημιουργούν ένα μαγευτικό παραμύθι για όλη την οικογένεια.

Η σειρά "Μυθολογίες του Κόσμου" με την υπογραφή του National Geographic, σε 6 πολυτελείς τόμους, είναι μία γεμάτη φαντασία και γνώση προσφορά για μικρούς και μεγάλους, που αγαπούν τις μυθολογικές ιστορίες.

Ο Β' τόμος Σκανδιναβικής Μυθολογίας έρχεται στις 11 Νοεμβρίου. Μην το χάσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ