MEDIA

Μη χάσετε το ΕΘΝΟΣΠΟΡ του Σαββατοκύριακου

Μη χάσετε το ΕΘΝΟΣΠΟΡ του Σαββατοκύριακου

Στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ που κυκλοφορεί μαζί με το ΕΘΝΟΣ του Σαββατοκύριακου. Μην χάσετε άλλη μια πλούσια έκδοση του αθλητικού ένθετου, που αξίζει να πάρετε στα χέρια σας!

Διαβάστε στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ που κυκλοφορεί με το «ΕΘΝΟΣ» του Σαββατοκύριακου μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια μετά την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου.

  • Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «βασιλιάς των κρίκων» λίγες ώρες μετά την νέα κατάκτηση της κορυφής του κόσμου, μιλάει για τα τρομερά επιτεύγματά του, που θα μνημονεύονται για χρόνια κι αποκαλύπτει ότι ήταν έτοιμος να ακυρώσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

  • Γιώργος Κοσκωτάς: Οταν το πρώην «αφεντικό» του Ολυμπιακού, εξαγόρασε τον Δημήτρη Σαραβάκο. Ρετρό ιστορία από τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

  • Ο Ζούλιο Σέζαρ φωτογραφίζεται με το παπούτσι που «σκότωσε» την Μίλαν φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ κι αποκαλύπτει στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» ποιο είναι το σπουδαιότερο γκολ της καριέρας του.

  • Ερνέστο Βαλβέρδε: Σταύρος Γεωργακόπουλος και Αλέξανδρος Λοθάνο γράφουν τις εμπειρίες τους για τον Βαλβέρδε του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα.

  • Ο Μέσι και η σύγκρισή του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Πώς νιώθουν οι συμπατριώτες του για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

  • Η «νέα» Εθνική ομάδα μπάσκετ, που... τρομάζει. Ποια θα μπορούσε να είναι η 12άδα της «επίσημης αγαπημένης» με δεδομένη την διεξαγωγή των προκριματικών μεσούσης της χρονιάς.

Ολα αυτά και πολλά άλλα στο ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί το Σάββατο (14/10)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ