MEDIA

Μη χάσετε το ΕΘΝΟΣΠΟΡ του Σαββατοκύριακου

Μη χάσετε το ΕΘΝΟΣΠΟΡ του Σαββατοκύριακου

Στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ που κυκλοφορεί μαζί με το ΕΘΝΟΣ του Σαββατοκύριακου. Μην χάσετε άλλη μια πλούσια έκδοση του αθλητικού ένθετου, που αξίζει να πάρετε για άλλη μια φορά στα χέρια σας!

Διαβάστε ενδιαφέρουσες ιστορίες για Λάζαρο, Πρίγιοβιτς, καθώς και την ανάλυση του Ολυμπιακού από τον Στολτίδη. Ακόμη, Παναθηναϊκός-ώρα μηδέν. Όσα θέλετε να γνωρίζετε για το «αύριο» των «πράσινων». Διαβάστε επίσης για το φαινόμενο Σάκκαρη, που κάνει θραύση στα κορτ και σκαρφαλώνει συνεχώς στο παγκόσμιο ταμπλό!

  • Η άγνωστη ιστορία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό με τα αδέρφια του, που είναι ΑΕΚτζήδες!
  • Πρίγιοβιτς: Η ιστορία του killer του ΠΑΟΚ, που από μικρός όταν ο δάσκαλός του, του ζητούσε να γράψει μια αίτηση για δουλειά, αυτός απαντούσε «θέλω να βάζω γκολ».
  • Στολτίδης: Ο «Ιέρο» αναλύει το πριν (με Χάσι) και το μετά (με Λεμονή) του Ολυμπιακού, εξηγεί τί θα αλλάξει ο Sir Takis στον Ολυμπιακό και κάνει την κριτική του στους παίκτες των «ερυθρόλευκων».
  • Παναθηναϊκός: Τα τρία σενάρια για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ποια σχέδια εξετάζονται για την επόμενη μέρα. Ποιο είναι το αισιόδοξο και ποιο η χειρότερη λύση για τον σύλλογο, που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.
  • Σάκκαρη: Η Σπαρτιάτισσα που έχει DNA τενίστριας, γράφει ιστορία, με μητέρα διάσημη τενίστρια και παππού επίσης κορυφαίο στο άθλημα.
  • Παλτό: Οι μεγαλύτερες... παλτουδιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτοί που την τελευταία δεκαετία πήραν ένα κάρο χρήματα από τις ελληνικές ομάδες... τσάμπα και βερεσέ και κάνουν ακόμα ζωή χαρισάμενη.

Ολα αυτά και πολλά άλλα στο ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί το Σάββατο (30/9)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ